NEREDE KALMIŞTIK ESAT BAŞKAN?

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı M.Esat Altungün oldu. Kuşadası'nın çok sevdiği Altungün daha öncede Kuşadası Belediye Başkanlığı yapmış, halk tarafından çok sevilen biri. Yaptığı hizmetlerle adından hep söz ettirmiştir.

NEREDE KALMIŞTIK ESAT BAŞKAN?

31 mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı olması sonrası yüzlerce kişi partiye üye olmuş ve binlerce kişi de kendisini destekleyen paylaşımlar yapmış. Özellikle adaylığının açıklandığı gün partinin ilçe binasının önünde yüzlerce kişi kendisini karşılamıştır. O gün yaptığı konuşmada ''Artık Kuşadası'nda tırpan dönemine son vereceğiz. Artık Belediye bir kaç kişiye hizmet etmek yerine bunların önüne geçerek Kuşadası halkına hizmet edeceğiz.'' dedi.
 ''Kuşadası'nda bir kaç ayrıcaklı var, bunlara milyonlarca liralık ihaleler sağlandı, buna dur diyeceğiz. Seçimi kazandıktan sonra geçmiş dönem için gerekli bütün araştırmaları hem bakanlık hemde adlı yönden gerekli başvuruları yapacağız. Kimseye belediyenin malını da parasını  da hibe etmeyeceğiz.'' dedi.
 Özellikle Kuşadası'nın acil problemlerine  değinen Esat Altungün, göreve gelir gelmez tek yön olayını çözeceklerini belirtti. Yaptığımız programlarda ve söyleyişlerde ''Balıkçılarada'' sahip çıkan Altungün ''kahveyi belediyenin bando takımı ve davul zurna ile teslim edeceğiz.'' diyerek balıkçılara söz verdi.
 Kuşadası'ndaki bütün sorunlarla tek tek ilgeneceğini söyleyen Altungün, ''Kuşadası'nda yapılmayan yol kalmayacak halk ne talep ediyorsa anında çözülecek. Kuşadası'nı çöpten, pis kokudan kurtaracağız. Turizm şehrimizi bu durumdan kurtaracağız''. dedi.
 Otopark içinde çalışmaları olduğunu söyleyen Altungün ''Kuşadası'nda trafiğe kalıcı çözümler bulmayız. Bunun içinde gerek üniversitelerle gerekse mühendislerle gerekli çalışmaları yapıp Kuşadası'nın trafiğini rahatlatacağız. Belediyeye ait bir çok noktada otopark olacak ve bunlar halka çok uygun bir şekilde hizmet edecek'' dedi.
 Belediyeye ait kreşler açarak çalışmak zorunda kalan kadınlara destek olacaklarını belirten Altungün ''Kadınlarımız için ne gerekiyorsa bizden ne talepleri olursa yapacağımızdan emin olabilirler.'' dedi.
 Kuşadası'nın en büyük sorunlarının başında gelen su problemi içinde hükümetten destek alarak sökedeki sarıçay barajından bir an önce faydalanmak için bütün gişimleri yapacaklarını ve Kuşadası'nı temiz suya kavuşturacaklarını belirtti.
 Bizde diyoruz ki ''Hizmet İçin ESAT ALTUNGÜN''

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0