HALK SORDU GÜNEL CEVAPLAYAMADI!

Seçime sayılı günler kala Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel emeklilerle bir araya geldiği vizyon toplantısında Kuşadası ile ilgili kararlar alırken Kuşadası halkına danıştığını söylemiş.

HALK SORDU GÜNEL CEVAPLAYAMADI!

Bunu gören duyan var mı? Hangi konuda vatandaşlara danışmış bir de sanki sürekli danışıyormuş Pera'da gerçekleşen emeklilerle vizyon toplantısında 2019 seçim çalışmalarında söylediklerini tekrar etmiş. Çok uyguluyormuş gibi resmen Kuşadası halkının gözlerine bakarak dalga geçiyorlar. Sayın Günel hangi kararı alırken Kuşadası halkına sordunuz? Mesela Balıkçılar kahvesini kapatırken mi, yoksa eski Belediye binasını 30 yıllığına verirken mi, yada toprak sahayı verirken mi? Hadi diyelim sordunuz sanki bir de uygulayacakmış gibi sözler kullanıyorsunuz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'da şuanki Belediye binasının olduğu yeri yeşil alan için referandum yapmıştı.
Ne oldu ? 
sonuç yine vatandaş istediği olmadı, onun için bu tarz vaatler vermeyin. Siz halka gerçekten bir şeyler açıklamak istiyorsanız Kuşadası Belediyesinin borcunu açıklayın. Kuruş kuruş nerelere harcandığını, Belediye de kaç tane bankamatik personel olduğunu, kaç torpilli işe alınan olduğunu açıklayın . Yağmurda çamurda seçim çalışmalarına katılan partililer yerine ailesi, tanıdık, varlıklı diye kaç kişi Belediyede işe alındı? Sizden yana oy vermeyeceklerini belirten kaç kişi fişlendi, geçenlerde yapıldığı gibi mobinge uğradı? Vatandaşlarından vergileriyle maaşları ödenen personel nasıl seçim çalışmalarınızda çalışıyor? Belediyenin hangi kaynakları seçim çalışmalarınızda kullanıyor? Belediye personeli neden hala seçim çalışmalarında yanınızda geziyor? Seçim günü sandıklarda duracak kimse olmadığı için mi? Belediye personelinden isimler yazılmak isteniyor, siz çıkın seçmenlere bunların cevaplarını verin, yol yaptım, sosyal yardımda bulundum, park yaptım diyerek olmaz, bunlar zaten sizin görevleriniz, kendi cebinizden yaptırmadınız, sizin işiniz olduğunuz için yapıldı. Kuşadası halkına bir lütufmuş gibi sunmayı bırakın, siz gerçek sorulara cevap verin. Belediyeye ait kafeler, restoranlarda kaç misafir sınırsız yedi, içti? Bunların maliyeti ne kadar? Kuşadası halkına her gün sosyal medyada, gazetelerde yada halkın konuştuğu ekibinizdeki sıkıntıları anlatın. Seçmenlere en azından bu seçimde harcanan ödeneğin kaynağını yada Belediye'den ihale alanların neden hep aynı size yakın olanlar olduğunu açıklayın. Mesela düne kadar inşaatlarda yövmiye ile çalışanlar nasıl oldu da Belediye'den ihale alır konuma geldi? Tek vasıfları sizinle arkadaş olmaları mıydı? 'KUSAV' sorununu açıklayın, neden 2 adet 'KUSAV' var, biri vakıf biri şirket sokak festivalinde neden afişlerde vakıfın ismi geçiyorda biletlerde fişlerde şirketin ismi geçiyor. Son olarak günlerce ilanlar afişler reklamlar yapıldığı 'MARS projesi' ne oldu? Bize maliyeti ne oldu? Açıklayın sayın Günel, hep birlikte öğrenelim Kuşadası halkı olarak, sonra vaatlerinizi anlatırsınız.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0