GÜZELÇAMLI'NIN ''YOLSUZ'' CADDESİ

Güzelçamlı Mahallesi 7213 caddesinde yaşayan halk yapılmayan hizmetlerden dolayı Kuşadası Belediyesi’ne ve Aydem’e tepki gösterdi. Adının cadde olduğu söylensede köy yollarından bir farkı olmayan 7213. Cadde de herhangi bir yol çalışması ya da sokak aydınlatma çalışmalarının yapılmaması sebebiyle oradan milyonlarca liralar vererek ev alan vatandaşları isyan noktasına getirdi.

GÜZELÇAMLI'NIN ''YOLSUZ'' CADDESİ
Mahalle halkından Seda Hanım '’ Ne yazık ki caddemizde elektrik direklerimiz yok, 7213 cadde ne yazık ki caddemizde elektrik direklerimiz yok. Bizim caddemizde yolumuz yok, bizim caddemizde 8 aydır yolumuza akan deremiz var ve bunun karşılığında muhatap bulamıyoruz. Bulabildiğimiz bir Allah'ın kulu da yok. Vatandaş olarak başvurabileceğimiz her türlü yasal yolları denedik sadece şikayetiniz alındı haberleri geliyor. İnsani olmayan şartlarda bütün komşularımızla beraber yaşıyoruz. Bir vatandaş olarak bunu hak etmediğimizi istediğimiz can ve mal güvenliğimizin sağlanabildiği yol ve elektrik istiyoruz. Çok da fazla bir şey talep etmiyoruz aslında.

‘’Belediyesine başvurduğumuzda kaydınız alınmıştır ilgileneceğiz diyorlar ama herhangi bir ilgilenen gelip soran bakan yok. Toz doluyor evlerimize, yağmurda gelemiyoruz, en ufak bir yağmur yağdığında sel mi basacak endişesi yaşıyoruz. Arabalarımızı Park edemiyoruz. Balıkçı çizmeleri ile kışı geçirdik bu sene giysimiz oydu’’ dedi.

Bir diğer mahalle sakini Ali bey ise ‘’Benim Belediyeye bir sitemim olacak. Geçen günlerde Belediye başkanı ile karşılaştığımızda, ilkel yaşamlar yaşıyoruz. Kış boyu çizme ile geçti. Diz boyu sular içerisinde kaldık. Evlerimizi iki defa su bastı. Belediye Başkanına sordum. Yolu kim yapacak? Nasıl olacak? diye, Büyükşehir’e topu attı. Siz bu şehrin belediye başkanısınız. Bana alternatif sunmanız gerekir. Milyonlar lira vererek aldığımız evlerin alt yapısını, yolları ve aydınlatmaları sonra vereceksiniz. Bu doğru bi yaklaşım değil. Önümüzde seçim var. Seçimde herhalde görüşeceğiz.’’dedi.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0