KADINLAR DENİZİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MURAT TEKİN

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Kadınlar Denizi Mahallesi'nde muhtar adayı olarak gösterilen Murat Tekin, 1971 doğumlu Aydın Germencik ilçesinde Jandarma Astsubay olarak yurdun değişik yerlerinde görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Eşi Nihal TEKİN Kaya Aldoğan Lisesinde öğretmendir.

KADINLAR DENİZİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MURAT TEKİN

Murat Tekin, mesleki tecrübesinin yanı sıra Turizm İşletme Fakültesi mezunu olup, Kadınlar Denizi sahilinde restoran işletmeciliği yapmış ve Kuşadası İlköğretim Okulu ve Belkent Ortaokulu'nda Okul Aile Birliği Başkanlığı ve site yöneticiliği gibi görevlerde bulunmuştur. Mahalle sakinlerinin sorunlarını çözmeyi ve daha iyi bir hizmet sunmayı hedeflediğini belirten Tekin, genç, dinamik, çalışkan, dürüst, tecrübeli, sosyal ve girişimci kişiliği ile mahalleye en iyi hizmeti sunmaya hazır olduğunu ifade etti.
Muhtarlık binasını mahalle sakinlerinin rahatlıkla ulaşabileceği bir konuma taşımayı planladıklarını ve muhtarlık maaşlarını bir yıl süreyle mahalledeki ihtiyaç sahipleri ve sokak hayvanları yararına bağışlayacaklarını duyurdu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0