ACİZLİĞE BAK!

Kuşadası Chp Belediye Başkan Adayı Ömer GÜNEL; "Ben kaybedersem bekar kadınları sahiplendirmek isteyenler ile çocuklarımıza yurtlarda taciz edenlere ses çıkarmayanlar kazanacak" demiş dün Davutlar'daki mitinginde. Öncelikle hangi çağda yaşıyoruz da sen utanmadan Kuşadası seçmenini öcü hikayeleriyle korkutup oyunu almaya çalışıyorsun?

ACİZLİĞE BAK!

Gelelim Ömer GÜNEL ve yandaşlarının kadına bakışına. Ekibinde her ne kadar çok sayıda kadın üyesi olsa da kadına eşitlikçi bir bakış açıları yok. Kadını siyasi çalışmalarda kapı kapı dolaştırılacak bir elemandan öte görmediler. İşleri bittiğinde de kağıt mendil gibi buruşturup çöpe attılar. Kadını birey olarak görselerdi eşlerini aldatırlar mıydı? Bankacı sevgiliye İstanbul'da rezidans alınır mıydı? Eşler evde oturtulup bankamatik maaşa bağlanırken sevgilileri belediyede işe alınır mıydı? Fiziken beğendikleri kadınları işe alıp hem kendi ihtiyaçları için kullanıp hem de önemli misafirlere ikram olarak gönderilir miydi?
Evet bunları yazdıktan sonra ben de anladım ki söyledikleriniz kısmen doğruymuş. Dediklerinizi siz zaten yapıyormuşsunuz. Kadınları meta olarak gören, onların bedenini istediğiniz gibi kullanabileceğini düşünenler varmış. Evet siz kazanırsanız durum daha da vahim olacak çünkü sizler için evli ya da bekar fark etmiyor. Nefes alan her kadına saldırıyorsunuz. Haklısınız kadınları, çocukları ve Kuşadası'nı siz ve sizin gibilerden korumak zorundayız. Kuşadası kadınları size en güzel cevabı 31 Mart günü vereceklerdir Ömer Günel.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0