GÜNEL: PARAYA İHTİYACIMIZ VAR

Pazartesi günü gerçekleşen meclis toplantısında belediyenin maddi durumunun kötü olduğunu belirten belediye başkanı Günel şuan paraya ihtiyacımız var dedi.

GÜNEL: PARAYA İHTİYACIMIZ VAR

Pera Düğün Salonu'nda gerçekleşen Kuşadası Belediye Meclis Toplantısı'nda belediye başkanı Ömer Günel'in, toplantı sırasında söylediği bazı cümleler çok dikkat çekiciydi. Özellikle belediyeye acil bir şey lazım değilse kesinlikle harcama yapılmayacak talimatı verdiğini söyleyen başkan Günel, ne hikmetse seçimlerden hemen önce belediye kasasından yakın dostlarına milyonlarca liralık hediyeler göndermiş hatta bazı dernek üyelerine de yine bir kaç milyonluk hediyeler alınmıştı. Belediye bütçesinin bu kadar zor olduğu biliniyorken, özellikle Haluk Levent konserine 10 milyon liranın üzerinde bir harcama yapılması başkan Günel'in tasarruf anlayışının sorgulanmasına yol açtı. Başkan Günel benim dönemimde ilk kez maaşlar geç yattı açıklaması üzerine edindiğimiz bilgilere göre daha öncede bir çok kez aylarca maaşlarını geç yattığı hatta bazen 2 3 ay yatırılmadığı personeller tarafından doğrulandı.
Kuşadası belediyesinin araca ihtiyacı olduğunu belirten başkan Günel, bu duruma da tepki göstererek 'belediyenin araca ihtiyacı var ama alamıyoruz.' demesi üzerine yine akıllara başkanın kaç tane makam aracı olduğu sorusu geldi. Başkanın kullanması için şuan 4 aracın olduğu, geçtiğimiz meclis toplantılarının birinde de yine sıfır araç alımı için meclis onayı alındığı hatırlatıldı. Kuşadası belediyesi tasarruf yapacak diyen belediye başkanı Günel'e tavsiyemiz, belediye araçlarını kendi araçları gibi kullanan bazı personellerden bu araçları alarak başlayabilirsiniz. Hatta aynı yerden belediyenin servis aracı kalkıyorken, belediyenin aracını yasak olmasına rağmen evine götüren personeller olduğu herkes tarafından biliniyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0