BU KADARINA PES !!

Mehmet Ali Erbil'den Şaşırtan Cinsellik Açıklaması!

BU KADARINA PES !!

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabı aracılığıyla sık sık gündeme gelen açıklamalarıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Bu sefer verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı kaza sonucu tedavi gören Mehmet Ali Erbil, bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Ancak tedavisinin başarılı geçmesiyle birlikte eski hayatına geri dönen ünlü sunucu, tekrar sahalara dönüş yaptı.

Mehmet Ali Erbil'in katıldığı Haber Bahane programında yaptığı açıklamalar ise gündeme bomba gibi düştü.

Cinsellik konusuyla ilgili açıklamaları olay oldu
Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamalardan sonra söylediklerinin yanlış yere çekildiğini belirtse de, sunucunun yönelttiği cinsellik sorusuna verdiği cevap herkesi şaşırttı.

Sunucunun, "Uzun süre hastanede kalarak birçok sağlık sorunuyla karşılaştın. Cinsel açıdan sağlıklı mısın?" sorusu üzerine Mehmet Ali Erbil şu cevabı verdi:

"Allah'a şükür, cinsel açıdan sağlıklı bir erkeğim. 20 yaşındaki bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, cinsel hayatım devam ediyor. 20 yaşındaki bir kızla ilişki yaşayabilirim ve ona da hakkını veririm. Sağlıklı bir erkeğim, bu da söylenebilir." şeklinde konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0