Efes Selçuk'ta ünlüler geçidi

Geçtiğimiz hafta 'Kış Köşesi' adlı programın çekimleri için ünlü oyuncu Güven Kıraç, Azra Akın, Erkan Can ve Yönetmen Vedat Atasoy gibi birçok ünlü isim Efes Selçuk’u ziyaret etti.

Efes Selçuk'ta ünlüler geçidi

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk’ta Şirince, Meryem Ana Evi ve Efes Tarlası Bakkalı’nı ziyaret eden Azra Akın, Gülenay Kalkan ve Yasemin Kök'ü makamında ağırladı.

Tarihi bölgeleri gezen Erkan Can ve Güven Kıraç'a Efes Selçuk’un fahri hemşehrisi Hayko Cepkin ve Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de eşlik etti. 

Gastronomi ve yerel lezzetleri tanıtarak kş turizmine farklı bir bakış açısı getirmek isteyen Erkan Can ve Güven Kıraç'ın hazırladığı 'Kış Köşesi' programı için Efes Selçuk’un önemli noktalarında çekim yapıldı. Efes Antik Kenti, Şirince ve Meryem Ana Evi ve Artemis Tapınağı’nı ziyaret eden ünlü isimler ilham veren kente hayranlıklarını gizleyemedi.

Sanatçılara eşlik eden Başkan Sengel, iki usta oyuncuya Efes Selçuk’u anlattı. Ziyareti sosyal medyadan da yayınlayan Başkan Sengel, paylaşımına “Kentler vardır ışıltılı, insanlar vardır harbi ve buluşmalar vardır mucizevi… İşte öyle bir şey…  Mucizelerin sonsuz olsun Efes Selçuk…” notunu düştü.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0