DAVUTLAR BELEDİYESPOR DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Davutlar Belediyespor ligin alt sıra takımlarından Kıralan Demirspor deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı 2-0 galibiyetle kapatan Davutlar Belediyespor, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 6-1 kazandı.

DAVUTLAR BELEDİYESPOR DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Lig’de son hafta evinde Sarayköyspor’u 1-0 geçen Davutlar Belediyespor, Kıralan deplasmanına da 3 puan parolasıyla çıktı. Kıralan sentetik stadında oynan maça hızlı başlayan Davutlar Belediyespor üst üste ataklar yakaladı. Dakikalar 33’ü gösterdiğinde sahneye Berkant Kavzar çıktı ve skoru 1-0 getirdi. 10 dakika sonra ikinci golü de bulan Davutlar Belediyespor devre arasına 2-0’lık üstünlükle girdi.

GOL YAĞMURU

İkinci yarıya da iyi başlayan Davutlar Belediyespor’da 56.dakikada Berkant kendisinin 2 takımın 3.golünü kaydederek farkı 3’e çıkardı. Dakika 70’de sahneye yine Berkant çıktı ve hattrick yaparak skoru 4-0’a getirdi. İyice oyundan kopan ev sahibi Kıralan Demir santra vuruşuyla beraber kalesinde 5.golü gördü. Mücadelede ev sahibi Kıralan Demirspor’un tek golünü 75.dakikada Kadir Aydın kaydetti ve skoru 5-1’e getirdi. Mücadelenin son dakikalarında Berkant Kavzar 4.golünü kaydederek skoru 6-1’e getirdi ve maçta bu skorla bitti. Alınan farklı galibiyetin ardından Davutlar Belediyespor puanını 30’a çıkardı ve 7.sıraya yükseldi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0