KUŞADASI DEPREMDE KAYBETTİĞİ CANLARINI SONSUZLUĞA UĞURLADI

Adıyaman’da rehberlik eğitimi görevindeyken Kahramanmaraş merkezli 7,7 şiddetindeki deprem sonucunda hayatını kaybeden Kuşadalı Müzeyyen Gökçen ve Berk Doğan Ulu, düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

KUŞADASI DEPREMDE KAYBETTİĞİ CANLARINI SONSUZLUĞA UĞURLADI

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde Hatay’da kaldığı polis evinin yıkılması sonucu hayatını kaybeden Berk Doğan Ulu ve rehberlik eğitimi için gittiği Adıyaman’da göçük altında kalarak yaşamın yitiren Müzeyyen Gökçe için Kuşadası Hanım Camii’nde Cuma namazına müteakip cenaze namazı düzenlendi. 

Törene, merhum Müzeyyen Gökçe ve Berk Doğan Ulu’nun ailesi ve yakınları, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Başkan Vekili Tibet Özer, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, siyasi partilerin başkanları ve yöneticileri, Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO) Başkanı Ahmet Çalım, STK başkan ve yöneticileri ve çok sayıda Kuşadası halkı katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Müzeyyen Gökçe ve Berk Doğan Ulu’nun cenazeleri gözyaşları arasında cenaze araçlarına bindirilerek son yolculuklarına uğurlandı.

Müzeyyen Gökçen’in babası İsmail Gökçen ile Berk Doğan Ulu’nun babası Ahmet Ulu, çocuklarının tabutu başında taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan cenazeler, Kuşadası Yeni Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0