SOĞUCAK DA BEHÇET ALP DEDİ!

31 Mart pazar günü yapılacak mahalli idareler genel seçimi öncesi adeta miting maratonuna çıkan İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkanı Adayı Behçet Alp’in son durağı Soğucak Mahallesi oldu. Soğuk havaya rağmen köy meydanını dolduran Soğucak halkının büyük coşkuyla karşıladığı Behçet Alp, “Önümüzdeki hafta yapılacak seçimde sandıktan çıkacağız ve hep birlikte bu saatlerde zafer mitingi yapacağız” dedi.

SOĞUCAK DA BEHÇET ALP DEDİ!

Mevcut Belediyle Başkanı Ömer Günel’in 5 yıldır uğramadığı için Soğucak’a seçim çalışması yapmaya gelemediğini vurgulayan İYİ Parti Adayı Behçet Alp, Kuşadası’nın hiçbir yerinde hiçbir iş yapılmadığını ve hizmet üretilmediğini söyledi. “Göreve gelir gelmez kolları sağlayacağız, hemen projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız” diyen Behçet Alp, ama önce Kuşadası'ndaki ciddi enkaz kaldırmak ve alt yapı, kanalizasyon, su, yol ve trafik gibi acil sorunları bulunduğunu ve öncelikle bunların üzerine yürüyeceklerini ifade etti. 

Soğucak’a bir çöp konteynırını bile çok gördüklerini, sitelerde de aynı sıkıntının yaşandığını vurgulayan İYİ Parti Adayı Behçet Alp şunları söylerdi: “Köy meydanımızla ilgili çok güzel bir proje hazırladık. Köy meydanımızı düzenliyoruz, modern hale getirecek ve burada bahar ve yaz aylarında  festivaller düzenleneceğiz. Bu köyde mevcut belediye başkanının partisinden belediye meclis üyesi olan bir hanımefendi var. Değerli bir ablamız var. Kendisi nedense burada bizimle ilgili sürekli bir dedikodu üretiyormuş, köyde de sürekli baskı ve dayatmalarda bulunuyormuş. Biz buraya brandalarımızı astıyoruz, ertesi gün yok oluyor. Nedenini araştırınca hanımefendinin tehdit ettiğini öğrendim. Bu branda indirmezsen evinin kaçaklarını göçeklerini biliyorum, 1 nisan’dan sonra Belediye Başkanına söylerim, evini yıktırırım diyormuş. Orda dur, o işler senin haddine değil! Sen işine bak. Senin bu Soğucak’a ne faydan oldu? Akrabalarını işte aldırmaktan başka ne faydan oldu?” dedi. 

Kuşadası’nın tarihinin en karanlık dönemini yaşadığını belirten Behçet Alp, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için, Kuşadası’nın aydınlık yarınları için lütfen kenetlenelim. Buradan siyasi görüşü ne olursa olsun, hangi partiyle gönül bağı olursa olsun, Cumhuriyet Halk Partili, AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili, Zafer Partili, Memleket Partili, Türkiye İşçi Partili, Komünist Partili ve diğer tüm partili hemşehrilerime sesleniyorum, lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Bu seçimde kenetlenmemiz lazım, yumruğu bir yere vurmamız lazım. Kuşadası'nı bu karanlık bir niyetten kurtarmamız lazım. Bir olalım, beraber olalım ve önümüzdeki hafta sandıklar açıldığında Kuşadası'na nefes aldıralım. Bu korku imparatorluğunu hep birlikte yıkalım. Geçen hafta buraya geldiğinde CHP Milletvekili Bülent Tezcan’ın söylediği haklı sözü hatırlatmak istiyorum. Kuşadası’nı namerde bırakmayalım. Haftaya mert kazanacak, namert kaçacak. Biletini 31 Mart akşamına almış, Malta’ya kaçacak* diyerek konuşmasını tamamladı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0