İHALE SESSİZLİĞİ!!!

İki gündür gündemde olan Ferdi Zenginoğlu ile ilgili konuyu tekrar gündeme getirerek, Kuşadası Yenihaber gazetesinde 12 Ocak 2024 ve 19 Ocak 2024 tarihlerinde sorulan soruların cevaplarını vermekten kaçındığı belirtilmişti.

İHALE SESSİZLİĞİ!!!

 Kuşadası halkı adına tekrar tekrar sordukları bu soruları Kuşadası Fen İşleri Müdürü Engin Okay ve ihaleleri alan Ferdi Zenginoğlu'na yönlendiriyorlar ve bu sorulara neden cevap vermediklerini sorguluyorlar. Gerçekleri halktan saklamaya mı çalışıyorlar yoksa açıklayabilecekleri bir gerçek mi yok, bunu merak ediyorlar. Hatırlatmak gerekirse, Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2022/957594 sayılı muhtelif inşaat malzemeleri ihalesinin kanuna aykırı olduğu yönünde haber yapılmış ve yetkililere sorulmuştu ancak ne belediye yetkililerinden ne de ihaleyi alan firmadan ses çıkmamıştı. Bu nedenle bu soruları tekrar gündeme getiriyorlar.
Kuşadası Yenihaber gazetesinde 12 Ocak 2024 ve 19 Ocak 2024 tarihlerinde yayımlanan haberde sorulan soruların cevaplanmamasıyla ilgili şu sorular sorulmuştu:
- BU ARADAN FİRMADAN ALINAN MALZEMELER NEREDE VE NASIL KULLANILDI?
- BU İHALEYE KUŞADASINDAKİ YAPI MALZEME FİRMALARININ GİRMESİNE İZİN VERİLMEDİ? BU KADAR BÜYÜK BİR İHALEYE SADECE İKİ FİRMANIN GİRMESİNDEKİ SEBEP NEYDİ?
- İHALE SÖZLEŞMESİNDE BELİRTİLEN 8 MİLYON LİRA HARİCİNDE BU FİRMAYA FİYAT FARKI OLARAK NE KADAR BİR ÖDEME YAPILDI?
- BELEDİYE TARİHİNE GİREN BU MAL ALIM İHALESİNDEKİ AMAÇ NEYDİ?
- 2023/959242 SAYILI İHALENİN (KUŞADASI BELEDİYESİ ÇOCUK EVİ VE KREŞİ) SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMIYOR? YASA GEREĞİ SÖZLEŞMEDEN SONRA 15 GÜN İÇİNDE EKAP'A BİLDİRİMESİ MECBURİ OLMASINA RAĞMEN NEDEN BİLDİRİLMEDİ.
- YAPILAN İNŞAATIN ÖNÜNE PROJE TABELASINDA NEDEN TARİH VE FİYATLANDIRMA YAZILMADI?
- 'HİZMET ÇAĞI DEVAM EDECEK' DİYEREK AÇIKLAMA YAPAN ÖMER GÜNEL BU DURUMDAN HABERDARMI?
- BU FİRMADAN HANGİ MALZEMELERİ ALDINIZ VE HANGİ SÜREKLİLİĞİ OLAN PROJE İÇİN ALIM YAPILDI?
- İHALEDEKİ ALIMLARIN PEYDERPEY ALINACAĞINI HERKES BİLİYOR ANCAK YIL İÇİNDE YAPILMASININ NEDENİ FİYAT FARKI VERİLMEMESİDİR. KUŞADASI BELEDİYESİ MECLİSİNE VERİLEN DİLEKÇEDE İHALEDEKİ ÜRÜNLERİN PEYDERPEY ALINACAĞI BELİRTMİŞTİNİZ, BU MALZEMELER KULLANDIKÇA ALINIYORSA NEDEN DEPO KAPASİTESİNİN YETERSİZLİĞİNDEN BAHSETTİNİZ?
- İHALE KARARINDA GEÇERLİ TEKLİF SAYISI 2 OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR SİZİN DE YAZDIĞINIZ GİBİ KISMI TEKLİF DİYORSUNUZ EKAP DA NEDEN DİĞER FİRMA GÖZÜKMÜYOR?

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Fen İşleri Müdürü Engin Okay ve Zenka Yapı Market'in sahibi Ferdi Zenginoğlu'nun bu sorulara cevap vermesini ve gerçekleri açıklamasını bekliyoruz.
BİTTİ SANMAYIN SIRADA MUHAMMET VAR KİM BU MUHAMMET YAKINDA HERKES TANIYACAK.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0