CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FERDİ ZENGİNOĞLU’NDAN HACI BEKTAŞ-I VELİ ANADOLU KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARET

Milletvekili Aday Adayı Ferdi Zenginoğlu Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Zenginoğlu’nu dernek başkanı Erdal Kılınç ve dernek yönetimi karşıladı.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FERDİ ZENGİNOĞLU’NDAN HACI BEKTAŞ-I VELİ ANADOLU KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARET
CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FERDİ ZENGİNOĞLU’NDAN HACI BEKTAŞ-I VELİ ANADOLU KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARET

Samimi bir ortamda yapılan görüşmede genç milletvekillerinin önemi hakkında konuşulurken bir yandan da şu konulara değinildi, seçimi kazanmak için ne yapılması gerektiği, seçim kaybedilirse ne yapılacağı konuşuldu. Ferdi Zenginoğlu 'Ben şahsım için konuşuyorum 13 yıldır bu parti ye gönül verdim gençlik kollarında görev aldım yeri geldi çay dağıttım ve birçok iş yaptım hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmadan buraya çıktım. Bizim partimizde verdiğin her emeğin karşılığını bir gün elbet alıyorsun. Benim için kaçıncı sırada olduğum önemli değil ben partim için nasıl daha faydalı olabilirim, nasıl 1 oy daha fazla kazanabilirim diye çalışacağım. Biz çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceğimiz için çok çalışıp iktidar olmak için çabalayacağız. Ben çocuklarım için siyasete atılmak istedim, çocuklarıma ve gençlere ne katabilirim nasıl daha faydalı olabirim diye düşünerek siyasete girdim. Ve her zaman elimden gelenin en iyisini yaparak çalışacağım.' diye ekledi.

Ferdi Zenginoğlu Kuşadası Yenihaber’e verdiği röportajda şunları dile getirdi;

YUSUF ARSLAN: Ferdi bey merhaba ilk adımı attınız milletvekili Aday Adayı oldunuz Kuşadası ve Aydın’da büyük bir yankı uyandırdınız. Ziyaretlere başladınız Dernekleri geziyorsunuz. Bugün de Kuşadası Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfındasınız. Öncelikle hoş geldiniz.

FERDİ ZENGİNOĞLU: Hoş bulduk, biz bu yola çıkarken 13 yıldır çalmayacağımız kapı sıkmayacağımız el kalmayacak dedik ve o şekilde devam ediyoruz. Hacı Bektaşi Veli Dernekleri bizim için çok önemli. Seçim olsun veya olmasın burası bizim evimiz gibidir. Kapıyı çalmadan içeri girebileceğimiz çayını kahvesi içebileceğimiz bir yer. Yeni yönetime de hayırlı olsun demek için geldik. Çok güzel sohbetler ettik ülkenin gündemini değerlendirdik Cem Evleri ve Hacı Bektaşi Veli Dernekleri üzerinde biraz tartıştık ve konuştuk. Erdal Başkanıma çok teşekkür ediyorum, Yeni yönetimi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bundan sonra güzel süreçler bizi bekliyor olacak. 14 Mayıs’ta güzel bir güne uyanacağımıza inanıyoruz.

YUSUF ARSLAN: Ferdi Zenginoğlu olarak kendinizi kaçıncı sırada görüyorsunuz?

FERDİ ZENGİNOĞLU: Ben Milletvekili Aday Adayı olmayı kabul ettiğimde sıralamayı hiç düşünmedim. Öyle bir yarışım da olmadı. Genel merkezimiz, Genel Başkanımız beni nereye layık gördüyse, hangi sıralamaya layık görürse ben orada elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Listede olayım veya olmayayım benim için bir önemi yok. Ben partime 1 oy daha kazandırmak için mücadeleme devam edeceğim.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0