KUŞADASI’NDA SAHNE IŞIKLARI BU KEZ ÇAĞLA DENİZ TUNÇ İÇİN YANDI

Kuşadası Pera Düğün Organizasyon ve Kültür Merkezi, anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Kuşadası’nda yaşayan SMA Hastası Çağla Deniz Tunç’un tedavisi için sürmekte olan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla Tiyatro Sotie tarafından bir tiyatro oyunu sahnelendi.

KUŞADASI’NDA SAHNE IŞIKLARI BU KEZ ÇAĞLA DENİZ TUNÇ İÇİN YANDI

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Kuşadası Kent Konseyi ve Söke Kent Konseyi tarafından Pera Düğün Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde, SMA Tip 2 hastası olan Çağla Deniz Tunç’un  Zolgensma tedavisi görebilmesi için başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla bir tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro Sotie tarafından ”Farkındalık Tiyatro Oyunu” başlığı ile sahnelenen komedi türündeki tek perdelik interaktif komedi oyununun ardından toplanan bağışlar 7.5 yaşındaki SMA hastası küçük Çağla Deniz’in tedavisinde kullanılacak.

Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver, Söke Kent Konseyi Başkanı Saliha Ondört’ün de izlediği tiyatro oyunu beğeni ile karşılandı. Oyunun ardından Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver ve Söke Kent Konseyi Başkanı Saliha Ondört, Tiyatro Sotie oyuncularına gösterdikleri duyarlılık ve sundukları destek nedeniyle teşekkür etti. Ünver, kampanyaya katkı sunmak amacıyla yapılan tüm bağış ve paylaşımların çok önemli ve değerli olduğuna dikkat çekerek “Katılımınız ve desteğiniz için, küçük Çağla Deniz’in bir an önce sağlığına kavuşarak yaşıtları ile oyun oynayabilmesi, yüzünün gülebilmesi temennisi ile hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Söke Kent Konseyi Başkanı Saliha Ondört ise “Öncelikle gönüllü kampanyayı destekledikleri için Tiyatro Sotie üyelerine teşekkür ederim. Ardından destekleri ve katkıları için Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e ve zamanını ayırıp tiyatro gösterimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinlikten elde edilen tüm gelir Çağla Deniz Tunç kardeşimizin tedavisi için kullanılacaktır. İnanıyorum ki onu da yakın zamanda sağlığına kavuşacaktır” diye konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0