ZAFER PARTİSİ KUŞADASI İLÇE BAŞKANI BAYRAKTAR’DAN GAZETECİ ÇEMREK’E SORULAR

Son günlerde bir basın mensubunun ‘Devlet arazileri talan ediliyor. Zafer Partisi bunun neresinde” haberinin üzerine Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar Yenihaber Kuşadası Gazetesine hem söz konusu haber hem de Kuşadası gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ZAFER PARTİSİ KUŞADASI İLÇE BAŞKANI BAYRAKTAR’DAN GAZETECİ ÇEMREK’E SORULAR

Başkan Bayraktar, gazeteci Arif Çemrek’e sorular yönelterek konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nın saygın gazetecilerinden Arif Çemrek, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe ile benim ismimi aynı metinde geçirerek, niye susuyorsunuz, niye konuşmuyorsunuz diyerek bir yazı kaleme almış. Biz de sayın Arif Çemrek’e bunun cevabını verdik. Arif Çemrek’e sorduk. Kuşadası’nda esnafım. Devletten hiçbir ihale almadım. Hiçbir ihale dosyası görmedim. Nasıl oluştuğunu da bilmem. Hiçbir hazine arazisine de talip olmadım. Vergi Dairesine sadece vergimi yatırmaya giden bir vatandaşım. Ayrıca belediyeden hiçbir Pazar yeri almadım. Belediyeyle ilgili hiçbir komisyon işim de olmadı Aynı zamanda Uydukent’te maaş alan ilçe başkanları gibi de olmadım şeklinde kendisine cevap verdim. Çocuklarımın rıskını kendi dükkanımdan kazandığımı ifade ettim. Allah’ta bize hep böyle nasip etsin inşallah dedim. Arif Çemrek beni işin içine katmış. Foseptik akmasını Kuşadası’nda gündeme getirdim. Lütfen Büyükşehir Belediyesine çağrı yap. Büyükşehir fosseptik akışını engellesin. Denizimizi kirletmesin. Yetki Büyükşehir Belediyesi CHP’li sayın Özlem Çerçioğlu’nda Diğer taraftan hazine arazileriyle ilgili kendisine 3 soru sordum. Tekrar soruyorum; Tutuklanan Emlak Vekilinin kızı hangi kurumda işe alındı? Neden işe alındı? Onun ne özelliği vardı? Hazine arazisi alan AK Partili siyasetçiler, üst düzey yöneticiler kimler? Bunları AK Parti İlçe Başkanlığı açıklasın. Hazine arazisi alan CHP’li üst düzey yönetici var mı?  Varsa CHP İlçe Başkanlığı açıklasın. Sorular gayet açık ve net. Kendisi bana cevap yazdı. Biz doğruları sorduk. Cevap verme hakkı işaret ettiğimi kurumlarda. Eğer ki bu soruları sorabilirse tarafsız gazetecilik yaptığı için teşekkür edeceğimizi söyledik.”

 "ESNAFIMIZ KIŞ GÜNÜ MAĞDUR DURUMDA"

Yıkım aşamasında olan eski belediye binası bölgesine esnafın başlattığı imza kampanyası hakkına konuşan Başkan Bayraktar;  “Kuşadası’nda projeler üretilebilir, hayata geçirilebilir ama bunda sosyal ve ekonomik koşulların göz önünde bulundurulması lazım. Ekonomik olarak oradaki esnafın buna hazır olması lazım. Esnafa, “sizin elektriğinizi, suyunuzu, keseceğiz diyerekten anons etmek ne yazık ki pek şık olmadı. Burada da esnafımız kış günü mağdur olmuş durumda. Biz hep esnafımızın yanındayız. Zaten ben de esnaf kökenli siyasetçiyim. Kuşadası’nda esnafın korunması lazım ve esnafı koruyacak kurumlar da Ticaret Odası olsun, Esnaf Odası olsun bu konuda açıklamaları yapmak elzemdir. Biz Zafer Partisi olarak esnafımızın her daim yanındayız. Esnafımıza destek açıklamamız da oldu. Burada ortak yolu bulacak kurumlar Kuşadası Belediyesi, Ticaret Odası ve Esnaf Odasıdır. Esnafların hepsi Ticaret Odası ve Esnaf Odası üyesiyse belediyeyle bir ortak yolu bulup tahliye edilecekse tahliye edilecektir. Ne zaman tahliye edileceği konusunda da istişare edilmesinde fayda var.” ifadelerini kullandı.

"SEÇİME HAZIRIZ"

Yaklaşan seçimlere hazır olup olmadıklarıyla ilgili soruya ise Başkan Bayraktar, şu cevapları verdi: “Biz Zafer Partisi olarak seçime hazırız. 10 bin kişiye iftar dağıttık, sokağa indik. Anneler Günü, Türkçülük günün kutladık. Şehit Öğretmenlerin anısına 5 bin kişiye iftar dağıttık. Güzelçamlı’da Türk Mukavemet Teşkilatının kurulduğu günde etkinlik yaptık. 26 Ağustos 1071’den 30 Ağustos 1922'ye etkinliğini yaptık. Sanayiyi gezdik. Sokak sokak dolaşıyoruz. Broşürlerimiz, sosyal medya ekibimiz hazır. Aydın’da da yeni İl Başkanımız göreve başlıyor. Bütün yapılanmamız hazır.

"KUŞADASI HEPİMİZİN"

Zafer Partisinin baraj sorununun olmadığına vurgu yapan Başkan Mustafa Bayraktar, son olarak şunları söyledi: "Genel Başkanımız Ümit Özdağ, Türkiye’de bir realite… Söylenmeyenleri dile getiren büyük bir lider. Büyük bir cesur yürek. Ümit Özdağ’a her ne kadar ulusal basın yer vermese de artık her eve girmiş durumda. Her gencin gönlünde. Zafer Partisinin baraj sorunu yok. Büyük Kuvay-i Milliyeci Ümit Özdağ’ın Kuşadası ve Aydın’da taban bulamaması zaten düşünülemez. Psikolojik üstünlük Kuşadası’nda bizde. Doğruları herkese söyleriz. Kuşadası halkı Kuşadası’na sahip çıksın. Kuşadası hepimizin. Kimsenin değil. Hep beraber olalım.”

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0