CEZA YERİNE TEŞEKKÜR EDİLDİ

100 gün önce Kuşadası'nda, 5 yıldızlı bir otelde bir kediye vahşet yaşatılmış ve bütün ülkede gündem olmuştu. Daha sonra otel önünde yapılan hayvan hakları eylemine açıklama yapan otelin genel müdürü Süleyman Dağlı, personelin otelle ilişkisinin kesildiğini söylemişti. Ancak bu açıklamadan, bir ay sonra işten çıkarıldığı ve hatta videoyu çeken personelinde işine son verilmişti.

CEZA YERİNE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Yenihaber Gazetesi olarak, bu otele neden işlem yapılmadığını sormuştuk. Hatta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, reklam panolarında yüzbinlerce liralık reklam yerinin verilmesinin sebebini sormuştuk. Kediye yapılan vahşetten neredeyse 100 gün geçti ve bu otele herhangi bir idari soruşturma açılmadı. Kuşadası Kaymakamı'ndan bu konu için randevu istedik 40 gün önce kendisi randevu vermeyi kabul etmedi. Bundan neredeyse  40 gün önce bizler, birilerinin bu oteli koruduğu için soruşturma açılmadığı iddiamız yine haklı çıktı. Salı günü, turizm ilçemizi bütün dünyaya rezil eden hayvanlara işkence edildiği için savcılık soruşturması olan bu otelin genel müdürü ve ekibi Kuşadası Kaymakamı'nı ziyaret etti. Daha önce de bu otelin bağlı bulunduğu şirketler topluluğu ziyaret etmişti. Acaba bu yüzden mi bu otele bir soruşturma açılmıyor sorusu akıllara geliyor.

Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, bu ziyarette soruşturma açılmadığı için teşekkür edildi mi? Ya da Kaymakam Bey, turizme katkıları için bu kuruma teşekkür etti mi? Kaymakamlık açıklarsa, buradan yayınlarız biz de."

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0