KUŞADASI'NDA ÜÇ GÜN ÜÇ GECE DÜĞÜN!

Londra'da yaşayan Ayesha-Jaden Patel çifti, Hindistan geleneklerine uygun olarak Kuşadası'nda gerçekleşen bir düğünle evlendi.

KUŞADASI'NDA ÜÇ GÜN ÜÇ GECE DÜĞÜN!

Üç gün süren bu görkemli düğün için bir otel özenle dekore edildi ve hazırlıkları bir yıl öncesinden başladı.

Düğün, "Hoş Geldiniz" partisiyle başladı ve ardından kına merasimi gerçekleştirildi.

İkinci gün çiçeklerle süslenmiş bir platformda dini ritüeller yerine getirildi ve akşam davetliler denizde tekneyle eğlendi.

Son gün damat, denizden karaya bir tekneyle getirildi ve davullarla karşılandı. Daha sonra müzik eşliğinde gelinle dini nikah kıyılacak alana geçildi.

Damat platforma çıktı ve gelin platforma getirildi.

Bu noktada dini nikahları kıyıldı ve katılımcılara Türk aşçılar tarafından özel Hindistan yemekleri sunuldu. Düğüne İngiltere, ABD, Kenya, Nijerya, Uganda, Suriye, Hindistan ve Almanya'dan toplam iki yüz elli davetli katıldı.

Gelin Ayesha Patel, güzel bir düğünle evlendiği için mutlu olduğunu ifade ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Otelin genel müdürü, Ege Bölgesi'nin Hint düğünleri için tercih edilen bir yer haline geldiğini belirtti ve bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Düğün organizasyonunu yapan Sun Sea ve Shaadi Şirketi yöneticisi Ceren Yüksel Kabaoğlu ise benzer organizasyonların artarak devam edeceğini söyledi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0