ALP’İN 100 PROJESİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’in lansmanını gerçekleştirdiği “100 Proje” ayakta alkışlandı. Alp, “İşimiz çok, projelerimizin hepsini hayata geçireceğiz” dedi.

ALP’İN 100 PROJESİ AYAKTA ALKIŞLANDI

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’in kamuoyuyla paylaştığı projelerinin yankıları sürüyor. “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Proje” başlıklı lansmanda, konunun uzmanlarından oluşan proje ekibi  tarafından hazırlanan projeler görücüye çıktı.
“100 DEDİK 140 OLDU”
Proje lansmanında konuşan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, “Proje ekibimizle 100 proje üstünden yola çıktık. Fakat Kuşadası’nın o kadar çok eksiği var ki, çalışmaların sonunda sayı 140’a ulaştı. İşimiz çok, projelerimizin hepsini hayata geçireceğiz.“ dedi. 
AYAKTA ALKIŞLANDI
Projelerin sunumu sırasında özelilikle sokak hayvanları ve engelliler için hazırlanan projeler uzun süre ayakta alkışlandı. Alp’in uzman ekibi tarafından  hazırlanan projeler, trafik, çevre ve alt yapı, sosyal, turizm, kültür sanat, eğitim, tarım ve gıda, ve spor projeleri olmak üzere 9 ana kategori altında bulunuyor. Alp, projelerin hafta içi internet sitesinde de yayınlanacağı söyledi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0