TİP KUŞADASI'NDA BASIN AÇIKLAMASINDA BULUNDU!

Türkiye İşçi Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı, Denizbank'ın önünde basın açıklamasında bulunup Kemal Kılıçdaroğlu'na destekte bulundu. 

TİP KUŞADASI'NDA BASIN AÇIKLAMASINDA BULUNDU!

Kuşadası merkezindeki Denizbank'ın önünde başlayan Türkiye İşçi Partisi (TİP)'in basın açıklamasına çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Türkiye İşçi Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Alevsu Özge Arslan, açıklamasında herkesi Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeye ve sandığına sahip çıkmaya davet etti.

Alevsu Özge Arslan, ''Yandaş medyanın tüm imkanlarının alet edildiği bir seçim kampanyasının sonucunda Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçebilmesi için gerekli onayı halkımız vermemiştir. Bir seçimin ikinci tura kalması, kazanma azmimizde bir azalmaya ve irademizde bir yılgınlığa sebebiyet vermemiştir. Türkiye İşçi Partisi (TİP), 14 Mayıs seçimlerinde de desteklediği sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecektir,'' cümlelerini kullandı.

Yapılan açıklamadan sonra vatandaşlar, ''Gün gelecek, devran dönecek. AK Parti, halka hesap verecek,'' sloganlarıyla Arslan'a eşlik etti.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0