BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi'nde ulaşım ağını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Hürriyet Caddesi'nde sıcak asfalt ve kanalizasyon çalışmaları sürüyor.

BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Çalışmalarımızı ilçemizin her köşesine yayarak, vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Çerçioğlu, Aydın'ın gelişimi ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için altyapı çalışmalarının büyük bir öncelik olduğunu belirtti. Belediyenin ilçenin her bölgesinde aktif çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Çerçioğlu, altyapı projelerini hızla hayata geçirerek vatandaşların taleplerini karşılamaya devam edeceklerini söyledi.

Aydın'da yol yapım çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü belirten Çerçioğlu, "Sorumluluk alanımızdaki bütün yolları kaliteli hale getiriyoruz. Yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutacak ve ihtiyaç duyulan tüm yolları inşa edeceğiz. Biz çalışıyoruz, Aydın kazanıyor" şeklinde konuştu.

Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşayacağını vurgulayan Çerçioğlu'na vatandaşlar da teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun altyapı çalışmalarına verdiği önem, Aydın'ın kalkınmasına katkı sağlayarak vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0