ÖZEN ÖZDEN KÖŞE YAZISI : KUŞADASI'NDA SULAR DURULMUYOR

"Kuşadası'nda seçim sonrası herkesin ortalığın durulacağını düşündüğü bir dönemde asıl şimdi daha da hareketlendi. Önce seçim gecesi partililerin adliyenin önünden gitmemesi durumunda CHP'li gençleri buraya getiririz diyerek ortamı germeye, hatta Kuşadalı gençleri birbirine düşürmeye çalıştılar.

ÖZEN ÖZDEN KÖŞE YAZISI : KUŞADASI'NDA SULAR DURULMUYOR

Allah'tan bir şey olmadan atlatıldı. Seçim bitti, şimdi de olmayan haberlerle meclis üyeleri hakkında yalan haberler yapmaya başladılar. Belediyenin anlaşmalı sayfaları üzerinden haberi Kuşadası gündemine getirmeye çalıştıktan sonra belediye destekli sayfadan bir anda haber kaldırıldı ama ne yazık ki diğer sayfalarda haber yayılmaya devam ediyor. Bu dönemin daha hareketli geçeceği yönünde. Meclis toplantısı olmadan bu işler başladıysa, asıl sorunlar meclisten sonra çıkan kararlardan sonra olacak gibi duruyor.

Belediye başkanlarını destekleyen ya da iş birliği yapmak isteyen gazeteciler için olası bir durum bu. Son bir iki gündür gazeteciler birbirine girdi. Bugün Ufuk Bakşı'nın yazısını okumayanlara tavsiye ediyorum, mutlaka okuyun. Kolay kolay Facebook'ta beğeni yapmam ama bugün Ufuk Abi'nin köşesini gerçekten beğendim.

Dün polis haftası sebebiyle bir tören gerçekleşti. Her daim yanımızda olan polislerimizin günü kutlu olsun, ama şöyle bir durum gerçekleşti: Dün CHP ilçe başkanı Mehmet Gürbilek hariç, herhangi bir siyasi partiden ya da STK'lardan törene katılan olmadı. Bu durum bana biraz garip geldi, hatta bazı gazeteci arkadaşlarımız da katılmadı. Benim tavsiyem, Emniyet Müdürümüzün de bundan sonra resmi bir görev olmadıkça davetlere katılmaması, bu işler karşılıklı olmalı bence. En güzel tepki bu şekilde olmalı.

Birlikte canlı yayın yaptığım ve çok sevdiğim Fatma Çanakçı'nın halası Ş. Zehra Çanakçı'nın vefat ettiğini öğrendim. Başta Fatma Çanakçı olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0