Behçet Alp Kuşadası'na Yepyeni Bir Vizyon Getiriyor!

Kuşadası'nın siyasi sahnesinde çığır açacak bir aday tanıtımı gerçekleştiren İyi Parti, ilçede büyük bir heyecan yarattı. İyi Parti Kuşadası Belediye Başkan adayı Behçet Alp'in tanıtım toplantısı, parti genel merkezi, il yönetimi ve ilçe teşkilatının katılımıyla muazzam bir etkinliğe dönüştü. Toplantıda konuşan İyi Parti Kuşadası İlçe Başkanı Müge Başakçı, Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk ve İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi, Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Behçet Alp'e desteklerini açıkça dile getirirken, katılımcılara coşku dolu bir seçim kampanyası vadettiler.

Behçet Alp Kuşadası'na Yepyeni Bir Vizyon Getiriyor!

Aday Behçet Alp, konuşmasında Kuşadası'nı daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent haline getirmek için çeşitli projelerini paylaştı. Alp, "Halkımızın beklentilerini ön planda tutacak, şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Kuşadası'nı hak ettiği konuma taşımak için bir araya geldik, birlikte başaracağız" dedi.

İyi Parti'nin düzenlediği bu etkinlik, Kuşadası'nda seçim dinamiklerini değiştirecek bir ivme yarattı. Behçet Alp ve İyi Parti ekibi, seçim sürecinde sıkı bir şekilde çalışarak Kuşadası'na yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0