ATAY ARTIK İYİ PARTİLİ!

Geçtiğimiz hafta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıda, "Her şey İYİ" olacak şeklinde mesaj veren Mehmet Fatih Atay, bugün resmi olarak İYİ Parti üyesi oldu.

ATAY ARTIK İYİ PARTİLİ!

Aydın'ın Efeler ilçesinde geçtiğimiz Eylül ayında Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, siyasi geleceğini belirledi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler ve Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne bağımsız aday olarak hazırlanan Atay, bugün gerçekleşen İYİ Parti Meclis Grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozet takıldı.

Atay'ın İYİ Parti'ye katılma süreci dün siyasi kulislerde konuşulmuş, Genel Başkan Meral Akşener'in kendisine rozet takma kararı ise bugün toplanan İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda açıklandı.

Genel Başkan Akşener, toplantıda yaptığı açıklamada, "Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayımızdır." dedi.

Atay, rozet takılmasının ardından kürsüde yaptığı konuşmada, "5 yıllık görev süresince çok önemli işlere ve mucizelere imza attık. Arkadaşlarımla birlikte 752 öğrencinin eğitim gördüğü kreşi hayata geçirdik. Binlerce çocuğa her gün beslenme çantası veriyoruz. Binlerce çocuğa her gün bir litre süt veriyoruz. İnanın Türkiye'de isim hakkı bizde olan 15 kitap kafe açtık. Bizim kötülükle hiçbir işimiz olmaz. Bizim İYİ'likle işimiz olacaktır. Hepinizle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu.

Ayrıca, aynı gün MHP'li Aydın Büyükşehir ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Kasım Payza'nın da İYİ Parti'ye üye olduğu belirtildi.

What's Your Reaction?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0