BEHÇET ALP BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SESLENDİ ''HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ''

İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, belediye işçilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Seçimi kazanınca bize oy vermeyen çalışanları işten çıkaracağımız koca bir yalandır. Herkes rahat olsun. Hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Bizim için alın terinden daha kıymetli bir şey yok” dedi.

BEHÇET ALP BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SESLENDİ ''HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ''

Seçim kaybetme korkusuyla ürettikleri yalanları piyasa sürenlere tepki gösteren İyi Parti Adayı Behçet Alp, yayınladığı görüntülü açıklama ile seçimi kazanırsa çok sayıda personeli işten çıkaracağı yönündeki dedikodulara cevap verdi. Geçmişte toplu işten çıkarma yapanlar gibi asla davranmayacağını vurgulayan Behçet Alp, “Kuşadası Belediyesi’nde ve Arya şirketinde çalışan tüm kardeşlerimizin içi rahat olsun. Göreve geldiğimizde hiç kimseyi işten çıkarmayacağız. Alın terinin, emeğin kutsallığını iyi biliyoruz” dedi.

Belediye çalışanlarına 1 Nisan’dan itibaren huzurlu bir aile ortamında çalışma sözü veren Behçet Alp konuşmasında şunları söyledi: “Büyük fedakarlıklarla ilçemize hizmet için çalışıyorsunuz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullardan olumsuz etkileniyorsunuz. Bir yandan geçim sıkıntısı yaşıyorsunuz, bir yandan çalıştığınız kurumda büyük sıkıntılar yaşıyorsunuz. Size söz veriyorum. 1 Nisan’dan itibaren mutlu ve huzurlu bir aile ortamına kavuşacaksınız. Baskının, mobingin, şantajın, korkunun olmadığı bir ortamda, sevgi ve saygının egemen olduğu bir yönetim anlayışıyla tanışacaksınız. Görevini layıkıyla ve onuruyla yapan hiçbir personelimizle bir sorunumuz olmayacak. Hiç kimsenin aşıyla, işiyle, ekmeğiyle oynamayacağız. Ekonomik ve sosyal koşullarınızı iyileştireceğiz. Maaşlarınızı ve hak edişlerinizi gününde ve eksiksiz olarak alacaksınız. Az kaldı. 1 Nisan’da Kuşadası ile birlikte sizlerde rahat bir nefes alacaksınız.”

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0