TEZCAN KUŞADALILARA 'NAMERT' DEDİ!

Dün Kuşadası'nda Belediye Başkanı Ömer Günel’e destek amacıyla bulunan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan çok talihsiz bir açıklama yaparak CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Ömer Günel'e oy vermeyenlere 'namert' demesi etkinlikte bulunan CHP'lileri bile şoka uğrattı.

TEZCAN KUŞADALILARA 'NAMERT' DEDİ!

Demokrasi ayıp olarak nitelendirilen açıklamaya AK Partili olmasıyla bilinen Fuat Akdoğan'ın alkış tutması da ayrı bir facia olarak kayıtlara geçti. Daha önceki seçimde Günel'le yarışan Fuat Akdoğan, kendisine oy verenlere 'namert' denilmesine sevinmesi ise gözlerden kaçmadı.2019 yılındaki seçimden hemen sonra Kuşadası Kuşadalılara bırakılmayacak değerli ve bir avuç adalı var demişti. Şimdi ne oldu da ''goca adalılar'' oldu. Seçimdeki şansının her gün azaldığını düşünmesi üzerine bir avuç adalı dediği kişilerden oy istemek zorunda kaldı.
Kuşadası'nda yaşayan CHP’ye oy vermeyen vatandaşlara namert diyen Tezcan'a ne Ömer Günel ne de Fuat Akdoğan sesini çıkartmadı. Kendi ilçesinde yaşayan vatandaşlara namert demesine ses çıkaramamaları Kuşadası halkını nasıl sahiplenemediklerinin bir örneğidir. Kuşadası'ndaki on binlerce insana hakaret etmesi sonrası bu duruma CHP'li vatandaşlardan da büyük tepki geldi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0