CHP’Lİ VEKİL YILDIZ’DAN YENİ KUŞADASI BELEDİYESİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediyesi'ni ziyaret etti. Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Kuşadası hak ettiği yere geldi. Bütün bu hizmetlerin kararlı bir şekilde devam etmesinden çok memnunuz" diye konuştu.

CHP’Lİ VEKİL YILDIZ’DAN YENİ KUŞADASI BELEDİYESİNE ZİYARET

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nün saha çalışmaları için Kuşadası Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette; CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Oğuzhan Turan ve Özgür Batçıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar, CHP Milletvekili aday adayı Feridun Uzun ve partililer de yer aldı.

"KUŞADASI HAK ETTİĞİ YERE GELDİ"

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası'nın hak ettiği yere geldiğini belirterek, “Kuşadası’nda cadde ve sokakların yenilenmesi, alt ve üst yapıyla ilgili esaslı çalışmaların yapılması bizi çok mutlu ediyor. Kuşadası hak ettiği yere geldi. Bütün bu hizmetlerin kararlı bir şekilde devam etmesinden çok memnunuz. Bir kere daha belediye başkanımıza ve çalışkan kadrosuna teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni hizmet binasının Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kuşadası Belediyesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

"SOSYAL BELEDİYECİLİKTEN TAVİZ VEREYECEĞİZ"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Öncelikle Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kuşadası Belediyesi olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal belediyecilik alanında belirlediği kriterler doğrultusunda kentimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan ihtiyaç sahibi ailelerimize yakacak, soba ve mandalina yardımında bulunurken bir yandan da üniversite öğrencilerimize ücretsiz akşam yemeği hizmeti sunuyoruz. Ocak ayının ilk haftasından itibaren okulda eğitim gören 5-14 yaş arası çocuklarımız için beslenme desteği vermeye başlayacağız. Ayrıca İhtiyaç sahibi ailelerin 7 yaşına kadar olan çocuklarına da haftalık 2 litre süt yardımında bulunacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz” dedi

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0