BAŞKANIN YENİ GÖZ BEBEĞİ BALIKÇILAR KAHVESİ !!

Kuşadası'nın son haftalardaki en önemli konularından biri olan Balıkçılar Kahvesi

BAŞKANIN YENİ GÖZ BEBEĞİ BALIKÇILAR KAHVESİ !!

Kuşadası'nın son haftalardaki en önemli konularından biri olan Balıkçılar Kahvesi ile ilgili dün Su kooperatif'i Başkanı Serkan ve Kooperatif Avukatı Mahmut Kazancıoğlu, Kuşadası Gazeteciler Derneği'nde basın açıklaması yaptı. Daha önce başka bir basın açıklaması yapılacağı zaman kendi Facebook sayfalarından açıklama yapan, dernek yönetimi 'Basın açıklaması dernek binasında olur.' demişlerdi. Dün bu çağrıya uyan Su kooperatif 'inin açıklamasını nedense dernek üyesi gazetecileri sayfalarında yer veremedi. Hatta daha çok gelen misafirleri sıkıştırmak için gelen üyeler olduğu gözlendi. Canlı yayını yerinde izlemeye gidenler ve internetten takip edenler, bu duruma tepki gösterdiler. Basın açıklaması yapılırken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'de bir açıklama yayınlayarak, Balıkçılar Kahvesi için sezon sonu çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Bu açıklamalar üzerine görüşlerini aldığımız halktan bazıları ise, burası yapılacaktı neden beklenildi? yada gecenin bir yarısı oraya Kuşadası Belediyesi'ndeki bütün zabıtaları neden diktiler? balıkçıları kapı dışarı etmek için saniye bile kaybetmediler. Diğer bir görüşünü aldığımız kişi ise basın açıklamasını yayınlayamayanlar nedense bir anda Başkan Günel'in açıklamasını son dakika olarak girdiler. Burada büyük bir çelişki var. Basın taraf olmadan yayın yapmalı diyerek tepkilerini gösterdiler. 

Balıkçılar Kahvesinin yapılacağını, balıkçıların hizmetinde olacağını söyleyen Günel burayı kimin işleteceğini ise belirtmedi. Daha sonra belediyeye yakın gazetelerde çıkan haberlerde ise buranın Su Kooperatifi tarafından 3. kişilere kiraya verildiği için çıkarıldığı yazıldı. Buradan soruyoruz. Balıkçılar meydanında sadece bu alan mı 3. şahıslara verildi yoksa ihaleyi alanlarda başkalarına devretti mi? Devrettiyseler ne gibi işlemler yapıldı yoksa sadece balıkçıları yerinden etmek için bir sebep miydi bu?

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0