KUŞADASI AKP'Lİ İSİMDEN OLAY YARATAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

AKP Kuşadası İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya Tanıtım Başkanı Elif Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki topladı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamasına tepki gösteren Genç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e tanrı benzetmesi yaptı.

KUŞADASI AKP'Lİ İSİMDEN OLAY YARATAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

AKP Kuşadası  İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya Tanıtım Başkanı Elif Genç, olay yaratan sosyal medya paylaşımı. Yaptığı açıklama ile eğitim sistemini eleştiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e cevap vermek isterken kantarın topuzunu kaçırdı. Genç'e sosyal medyada da tepki yağdı.

 

CHP Grup Başkanvekili Özel'in "Çocukları bütün dünya nasıl yetiştiriyorsa öyle yetiştirmek varken bir Orta Çağ zihniyetine yönelmenin, bunu kurumsallaştırmaya çalışmanın ne bu Cumhuriyet’e ne bu millete faydası var; ne de Anayasa'ya uygunluğu var. 20 yıl sonra okuduğunu anlamayan kindar bir nesil çıkar." Sözlerinden yola çıkan Elif genç sosyal medya paylaşımı olay oldu.

 

Elif Genç,Twitter ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'tanrı' benzetmesi yaparak "4-6 yaş çocuklar büst önünde ayin yapınca çağdaş, Kur-an kursuna gidince ortaçağ zihniyetine sahip oluyor. Öyle mi Özgür Özel?" ifadelerini kullandı. Genç'in Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı çirkin benzetme farklı kesimlerce tepki topladı.

 

PAYLAŞIMLARI HER DEFASINDA TEPKİ ÇEKİYOR

Genç, geçmişte de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle birçok kez gündeme gelmişti. Genç, yaklaşık 1 yıl önce Afganistan’da bulunan Kabil-Kandahar arasındaki bir yolu paylaşarak, “Bu fotoğraf 25 yıl öncesine ait. Yolsuzluktan yol yapamayan Türkiye’nin hali… Göremeyen gözler görür belki ama hiç sanmıyorum... Çünkü dert başka” yazmış, bu paylaşımıyla kendisine 'AK Troll' benzetmesi yapılmıştı.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0