BAŞKAN GÜNEL VERDİĞİ SÖZÜ YİNE UNUTTU

BAŞKAN GÜNEL VERDİĞİ SÖZÜ YİNE UNUTTU

Bundan tam 60 gün önce 6 Eylül gecesi Balıkçılar Kahvesine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in talimatıyla; ellerinde herhangi bir hukuki karar olmamasına rağmen onlarca zabıta gelmiş, içeride bulunan yetkilileri ve balıkçıları çıkarmaya çalışmıştı .Balıkçılar çıkmayınca polis çağırılmıştı ve Kuşadası İlçe Emniyet  Müdürü bizzat gelerek savcılığın talimatıyla balıkçıların çıkmasını istemesinin üzerine kahvehane boşalmıştı.
Belediye Başkanı Ömer Günel bu olaydan hemen 2 gün önce Meclis toplantısında söylediği ''burayı çok kısa süre içerisinde tadilat yapıp balıkçı esnafı ve Kuşadası halkının hizmetine açacaklarını'' belirtmişti. Aradan tam 2 ay geçmesine rağmen henüz bırakın herhangi bir çalışmayı, plan projesi için bile biri gelmemiş konserlerden, heykellerden kendileri için düzenlenen organizasyonlardan fırsat bulamayan başkan Günel ne hikmetse söz konusu balıkçılar kahvesi olunca her şey en sona bırakılıyor.
Balıkçılar Kooperatifi başkanın yaptığı açıklamalarda hukuksuz bir şekilde buradan çıkarıldıklarını söylemişti, şuan bir işlem yapılmıyor olması kooperatif başkanını haklı çıkardı gibi. Belediye Başkanı Ömer Günel yine bir şey için verdiği sözü tutamadı sadece laf ile iş yürümediğini bütün Kuşadası gördü.
Görüşlerini aldığımız Kuşadası halkının ortak kanaati ''burası birine söz verildi onun için balıkçılar çıkartıldı, başkanın dediği gibi olsaydı aynı şekilde olan başka işletmeler de var onlara neden işlem yapılmıyor yada yapılamıyor mu'' demeleri her şeyi anlatıyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0