AYDIN CHP'LİLERDEN BU ÜÇLÜYE BÜYÜK TEPKİ

Aydın’da gerçekleştirilen milletvekili aday adaylarının tanıtım toplantısına katılma gereği duymayan üç milletvekili söz konusu.

AYDIN CHP'LİLERDEN BU ÜÇLÜYE BÜYÜK TEPKİ

Toplumu, nedense gelme gereği duymamışlar, diye düşündürttü. CHP’li seçmenlere değer vermediklerini gösteren vekiller, gelmemek için de, ‘’Ankara’daydık,’’ diye mana bulmuşlardır.

 Salonda, gözler bu üç milletvekilini aradı ama onlar gelmeyi tercih etmediler. Aday adayı olan arkadaşlarını ötelemeyi tercih ettiler. Parti içerisinde işlerini hep bir şekilde çözmeyi başardığınız için bu tarz toplantılara, ‘’Gelmesek de olur,’’ diyecek kadar ileri gitmeyi kendinizde bir hak görmek, hem partiye hem de milletvekili aday adayı olan arkadaşlarınıza yapılan büyük bir saygısızlık olarak görüldü...

Tanıtım toplantısına katılan partililer, bu duruma büyük bir tepki gösterdiler. Böyle önemli bir günde partilerini yarı yolda bırakmayı tercih etmelerinin sebebi CHP parti tabanını çok rahatsız etti.

‘Demokrasi’ diye haykırırken, seçim iradesini yok sayan bu vekillerin kendi partisine gönül veren kişilere bile tahammülleri olmadığı aşikar. Toplantıya geldiklerinde, halk bir soru sorar diye çekindiklerinden, uzun yıllar Aydın’a ne yaptıklarını soracaklar korkusuyla katılmamaya karar veren vekillere tepki çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Görüştüğümüz partililer ile birlikte, bunlar aday olursa biz CHP ye oy vermek yerine diğer sol partilere oy vermeyi tercih edeceğiz, diyenlerin sayısı bir hayli çok. ‘’Bugün yanımızda olmayana neden oy verelim? Biz, bizimle birlikte olanlara oy vermek istiyoruz. Aksi halde diğer sol partilere oy vermeyi tercih edeceğiz,’’ diye belirtiler.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0