“AKP İKTİDARI HERKESİ YORDU”

Cumhuriyet Halk Partisi Toplu Üye Katılım ve Genişletişmiş Örgüt Toplantısı, Kuşadası’nda gerçekleşti. CHP Kuşadası İlçe Başkanı Gürbilek, toplantıda yaptığı konuşmada, 22 yıllık AKP iktidarının herkesi yorduğunu vurguladı.

“AKP İKTİDARI HERKESİ YORDU”

Pera Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Berkcan Mutlu, CHP Aydın eski il başkanı Ali Çankır, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz, CHP Batman Saha Çözüm ekibi üyeleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, STK üyeleri, ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Toplantıda açılış konuşması gerçekleştiren CHP Kuşadası İlçe Başkanı Gürbilek, 22 yıllık AKP iktidarının herkesi yorduğunu vurgulayarak, “22 Yıllık AKP İktidarı ülkeyi, Vatandaşımızı, gerçekten çok yordu. İşçiyi, Emekliyi, Memuru, Öğrenciyi, Çiftçiyi yordu, evine ekmek götürmeye çalışan anayı babayı yordu. Bütün vatandaşlarımızı yordu. O nedenle 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimde vatandaş Erdoğan’a “Yeter Artık Yorma Bizi Erdoğan” Diyecek. “Bizi bu kadar yormana, bu ülkeyi yönetilemez hale getirmeye yeter artık” diyecek. 14 Mayıs’ta söz milletindir diyerek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yaparak sandıkta halkın iktidarını kuracak ve cumhuriyetimizin 2. yüzyılını demokrasiyle taçlandıracaktır” diye konuştu.  Konuşmaların ardından partinin yeni üyelerine rozet takdimi gerçekleşti.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLK DEFA BİR KADER SEÇİMİNİ YAŞAMAK ÜZERE"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, konuşmasında sadece Aydın ve Kuşadası’nda CHP için emek vermediklerini belirterek, şunları söyledi: "CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu’nun neresinde görev verirse tüm gücümüz ve inancımızla çalışıyoruz. En güzel örneği de Batman’dır. Batman’da cadde cadde, ev ev geziyoruz. Batman ekibi çok büyük takdiri hak ediyor. CHP’nin Batman’daki oy oranı yüzde 15’lerde. İnşallah Batman’dan bir milletvekili çıkartacağız. Türkiye Cumhuriyeti ilk defa siyasi partiler arasında yapılan seçim döneminde değil; Türkiye Cumhuriyeti ilk defa bir kader seçimini yaşamak üzere hazırlanıyor. Çünkü bu sadece Cumhuriyet Halk Partilinin ya da İYİ Partilinin ya da MHP’linin ya da Saadet Partilinin seçimi değil. Bu Türkiye Cumhuriyeti üzerinden Cumhuriyete inanmış, demokrasiye inanmış, hukuk devleti olmanın ne demek olduğunu iyi kavramış her bir Cumhuriyet vatandaşının seçimidir."

Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AKP ktidarında Türkiye’de hak, hukuk ve adalet kavramlarının içlerinin boşaltıldığına dikkat çekerek, "Eğer biz bu memlekete demokrasi ve özgürlükleri getirmezsek gençlerin yurt dışına çıkışını ve geri dönmemesini engelleyemeyeceğiz. Artık birinci hedefimiz gençlerin ülkemizde kalmak istemesini sağlamak” diyerek gençlerin önemine vurgu yaptı.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız da toplantıda şunları söyledi; "14 Mayıs, Recep Tayyip Erdoğan’ın sonu olacak. 13. Cumhurbaşkanımızı Kemal Kılıçdaroğlu olarak göreceğiz. Ülkemizi tek başına bu hale getiren Recep Tayyip Erdoğan’ın durumu düzeltme şansı artık yok."  Daha sonra toplantıda 150 yeni üyeye daha CHP rozeti takıldı.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0