Hamza Kürkçi Yenihaber TV’yi ziyaret etti

Oluşumuyla sektöre yeni bir soluk getiren Yenihaber Tv’yi Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Hamza Kürkçi ziyaret etti. Kendisiyle ziyaretinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Hamza Kürkçi Yenihaber TV’yi ziyaret etti

Hamza Kürkçi Yenihaber TV’yi ziyaret etti

 

Oluşumuyla sektöre yeni bir soluk getiren Yenihaber Tv’yi Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Hamza Kürkçi ziyaret etti. Kendisiyle ziyaretinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

 

İş İnsanı ve Kuşadası Siverekliler Kül. Yard. ve Day. Derneği Başkanı Hamza Kürkçi,  Yenihaber Kuşadası Tv de gerçekleşen keyifli sohbette Kuşadası ve gündem hakkında konuştu.

 

Kuşadası belediyesinin hizmetlerinden memnun olduğunu dile getiren Hamza Kürkçi, aynı zamanda eksik bulduğu alt yapı sorununa da değindi. Alt yapı sorunuyla ilgili çalışılıyor ancak yetersiz ifadesini kullanan Kürkçi, “Son yağan yağmurlarda rögarların tıkanmasından dolayı eksiklikler var. Altyapı sorunu olduğunu düşünüyorum bu sebeple. Gözle görülür güzel şeyler yapıyorlar fakat yine de biraz eksik kalabiliyor. Ömer Başkan bu konuyla ilgili olarak umarım alt yapıyı güçlendirir” temennisinde bulundu.

 

“Ekmek aslanın ağzında”

Gündem de olan ekmek zammı hakkında konuşan Kürkçi, “Bu fiyatta kalsa yine iyi bence 3, 3-5 TL’yi de görür. Hani derler ya ekmek aslanın ağzında, tam da o devirdeyiz” dedi.

 

Dolar ve euro artışının iş hayatına nasıl yansıdığı sorusuna ise Kürkçi, “Türkiyenin her yerinden mal alıyoruz, bugün aldığımız malı yarın yerine koyamıyoruz, dolar yükselince hemen ürünler de zamlanıyor, fakat dolar düştüğünde eski fiyatına düşmüyor” dedi.

 

Pandemi nedeniyle Kuşadası’ndaki kapanan okulların açılmasıyla hijyen konusuna da değinen Kürkçi, “Ben okulları sık sık ziyaret eden bir insanım gördüğüm kadarıyla çok eksik var. Okullara desteği halktan ve biz gibi derneklerden bekliyorlar bence bu konuyu biraz devletin üstlenmesi gerekiyor okullarda hijyen yok maalesef”  diye konuştu.

 

“Umarım tarafsızlığınız devam eder”

Yeni Haber Kuşadası gazetesi hakkında da görüşlerini ileten Kürkçi, tarafsız olunduğunu ve bunun devam etmesinin gerektiğinin altını çizerek, şunları söyledi, “Ben gazetenizi inceledim, zaten benim ofisimde de var. Çok güzel konulara değiniyorsunuz. Daha önceden de sizleri tanıyorum. Tarafsızsınız umuyorum ki bu tarafsızlığınız devam edecektir. Bizde gazetenize baktığımız zaman keyifle okuyacağız.”

 

Şanlıurfa İzmir Federasyonu Başkanı Sayın Ferit Mızraklı’ya da teşekkürlerini ileten Kürkçi, “Biz İzmir'de Şanlıurfa federasyonuna bağlı bir derneğiz, hep beraber çalışıyoruz. Halkın bizlere iletmek istediği her konuda nerede mazlum varsa orada biz olacağız yeni habere çok teşekkür ederim” dedi.

 

Sayın Kürkçi’ye ziyareti için biz teşekkür ediyor, değerli vakitlerini bizlere ayırıp ilettiği mesajları dikkate alacağımızı kendisine iletmek istiyoruz.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0