TÜRKİYE’Yİ YENİDEN İNŞA EDELİM

“Cumhuriyet Halk Partisi Gençleri olarak diyoruz ki; zamlarla geçim derdiyle belimizi büken bu İktidarı hep birlikte sandıkta gönderelim. Yoksulluğun olmadığı bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim.”

TÜRKİYE’Yİ YENİDEN İNŞA EDELİM

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları 81 İl’de Elektrik Zammına karşı alanlara çıktı.

CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve beraberindeki gençler Aydınlı esnafları ziyaret ederek zamlara karşı birlikte ses çıkarma çağrılarını yineledi.

Aydınlı esnaflar ise CHP’li gençler tarafından dağıtılan son 2 aylık elektrik faturası farkını gösteren afişleri camlarına, tezgahlarına asarak tepkilerini dile getirdi.

 

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yaptığı açıklamada “Esnafımızın yaşadığı zorluğun farkındayız. Kirasından fazla Elektrik Faturası ödeyen esnafımız var. AKP iktidarının bu millete reva gördüğü bu zam düzeni, bu yoksulluk düzenidir. Cumhuriyet Halk Partisi Gençleri olarak diyoruz ki, zamlarla geçim derdiyle belimizi büken bu İktidarı hep birlikte Sandıkta gönderelim. Yoksulluğun olmadığı bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim.” diyen Dinç, “Önümüzdeki günlerde zamlarla ilgili çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu zamlar geri çekilene kadar mücadele edeceğiz” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0