Yeni nesil gastronomi deneyimi: Pestisitsiz domateslerden hazırlanan menüler

1998 yılında Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelini keşfetme vizyonu ile kurulan ve Yediyol Holding bünyesinde yer alan Seven For Life Thermal Hotel, Yediyol'un yenilikçi ruhunu tarım sektörüne taşıdığı, sürdürülebilir ve teknolojik tarımın öncü markası Agrotermal domatesleriyle misafirlerine benzersiz tatlar sunmaya devam ediyor.

Yeni nesil gastronomi deneyimi: Pestisitsiz domateslerden hazırlanan menüler

Sayısız medeniyete ve uygarlığa ev sahipliği yapmış olağanüstü bir coğrafyada, Aydın Kuşadası’nda konumlanan Seven For Life Thermal Hotel, Agrotermal'in jeotermal ısıtmalı teknolojik seralarında yetiştirilen domatesleriyle otelin gastronomi deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.
Seven For Life Thermal Hotel’in mutfaklarında lezzet ve sağlık dolu yemeklerin vazgeçilmez bir parçası haline gelen topraksız tarım yöntemiyle yetiştirilen domatesler, misafirlerin de tercihi oluyor. 

Konukların favorisi olacak
Yöresel lezzetlerin zenginliğini misafirlerine sunarken, sağlıklı ve lezzetli alternatiflerle menüsünü zenginleştiren otelin yetenekli şefleri, Türk kahvaltısının sevilen lezzetlerinden menemene modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor. Agrotermal malzemeleriyle hazırlanan menemenle damaklarda unutulmaz bir tat bırakmayı hedefleyen şefler, misafirlerine benzersiz bir gastronomik deneyim sunarken domateslerinin doğallığı ve tazeliğiyle lezzet arayan herkesi büyülüyor.

Pestisit kalıntısına rastlanmayan ürünlerle doğallık arayışına yanıt veriyor
Yenilikçi ve sürdürülebilir tarım yöntemleriyle teknolojik çözümleri birleştirerek tarım sektöründe öncü olan Agrotermal, yüksek verimlilik sunmanın yanı sıra, sağlıklı ve güvenilir içerikli ürünler tedarik etmeye devam ediyor. Son zamanlarda gıda endüstrisinde önemli bir konu olan pestisit kullanımıyla ilgili yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla ses getiren marka, laboratuvar testlerinde herhangi bir pestisit kalıntısına rastlanmayan ürünleriyle tüketicilerin doğallık arayışına da yanıt veriyor.
Yediyol Holding Hakkında: 
Yediyol Holding 1998 yılında Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelini keşfetme vizyonu ile kuruldu. Jeotermal enerjiyi 7 farklı sektörde etkin bir şekilde kullanarak, temiz enerji alanına yeni bir bakış açısı getirmiştir. Jeotermal enerjiyle ısınan konutlar, işyerleri, oteller ve seralar ile toplumun enerji ihtiyaçlarına çığır açan çözümler sunarak temiz bir gelecek için önemli adımlar atmaktadır. Yediyol Holding, yenilenebilir Jeotermal Enerji alanındaki projeleri ile Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer almaktadır.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0