ECEM SÖYLETEN AKGÜN ‘KADIN HAKLARINI SAVUNMAK İÇİN BURADAYIM’

Zafer Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Ecem Söyleten Akgün ile Yenihaber Kuşadası Gazetesi haber müdürü Özen Özden bir araya gelip gündem değerlendirmesi yaparak Zafer Partisi’nin projeleri hakkında konuştular.

Özen Özden: Milletvekili Aday Adayı Ecem Söyleten Akgün’ü Tanıyabilir miyiz?

Akgün: 32 yaşındayım, evliyim bir köpeğimiz var başka çocuğum yok. Kuşadası’nın yerli ailelerindeniz. 9 yıldır avukatım kendi ofisim var orada serbest avukatlık yapıyorum. Daha çok özel hukuk alanında görev alıyorum.

Özen Özden: Milletvekili aday adayı olmaya nasıl karar verdiniz?

Akgün: Biz aile olarak Atatürkçü bir yapıya sahibiz. Öğrencilik hayatımda dahil uzun süredir siyasetle yakından ilgileniyorum. Sayın Ümit Özdağ bu konuda farklı bir pencere açtı, bizim gibi Atatürkçü Türk gençlerinin içerisinde yer alabileceği güzel bir oluşum yarattı. Milletvekilliği aday adaylığı kararım Sayın Ümit Özdağ’ın attığı bu tohumlar sayesinde olmuştur. Onun haricinde İlçe Başkanızım Sayın Mustafa Bayraktar ve Sayın İl Başkanımız Sayın Mustafa Tunca Bizi çok yüreklendirmiştir. Bu yüreklendirmeler de Sayın Genel Başkanımızın Kadınlara ve gençlere verdiği değerden ortaya çıkmıştır. Kişisel olarak da ülkemizde dezavantaja uğramakta olan grupların haklarını savunma açısından kendimce gerek mesleğimin vermiş olduğu misyonla harekete geçme zorunluluğu hissettim. Özellikle kadınlarımızın ülkemizde devleti arkasında hissetmemesi bende ciddi bir hassasiyet yarattı.

Özen Özden: Zafer Partisi’nin Türkiye ile ilgili projeleri nelerdir?

Akgün: Partimizin Türkiye genelinde çok önemli projeleri bulunmaktadır. Her ne kadar ülkemizde insanlar daha sansasyonel olması sebebiyle sığınmacı politikalarımızı görse de,  aslına bakarsanız eğitim alanında, sağlık alanında, turizm alanında,

ekonomi alanında çok ciddi projelerimiz bulunmaktadır. Bunları parti başkanızım ve yöneticilerimiz zaman zaman gündeme getirmektedir. Genel başkanızım bunlarla alakalı önümüzdeki günlerde detaylı açıklamak yapacaktır. Bu projeleri 5 yıl içerisinde hayata geçirebilirsek ülkemizi kalkındırma için çok ciddi projelerimiz mevcuttur.

Özen Özden: Milletvekili olursanız ilk projeniz ne olacak?

Akgün: Tarım ve Turizmde yeterli desteği alamayan Aydın ilimiz için en büyük gerçekleştireceğim proje işsizlikle mücadele olacaktır.

Akgün: Aydın halkının ramazan ayını kutlar ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu röportaj için de Yenihaber Kuşadası gazetesine teşekkür ederim.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0