YAPILAN ZAMLAR HALKIN BELİNİ BÜKÜYOR!

Kuşadası Yenihaber TV'den herkese merhabalar röportajımızda Kuşadası'nda ekonomik gidişatla ilgili vatandaşın düşüncelerini dinledik.

YAPILAN ZAMLAR HALKIN BELİNİ BÜKÜYOR!
YAPILAN ZAMLAR HALKIN BELİNİ BÜKÜYOR!

Röportajımızda yer alan birkaç konuşma şu şekilde;

Sabriye  Ayhan, çalışıyor musunuz? Emekli hemşireyim, aldığınız maaş size yetiyor mu?  Sence siz görüyorsunuz zamları yazılanları çizilenleri yetmiyor. Hiç kimseye yetmiyor. Memur emeklisi olarak neye acıyorum ben yine memur emeklisiyim biraz farklı maaş alıyorum bağ-kur emeklileri düşünün 2500 alıyorlar 1500 lira kiraya veriyorlar 1000 TL'yi nereye harcayacaklar?

Süleyman Yıldız, Süleyman bey ne işle meşgulsünüz?  Kurumsal bir firmada çalışıyorum. Ekonomik gidişattan memnun musunuz? Hayır değilim asgari ücreti 4250 TL yaptılar, fakat yaptıkları zamlarla birlikte bir fark olmadığını şu anda 2500 TL maaş alıyormuş gibi geliyor, sigaralara zaten ayda 1 kafalarına göre zam yapıyorlar ekmek olmuş  2,5 lira,  hadi biz geçinebiliyoruz,  geçinemeyen insanlar da var gerçekten hallerini üzülüyorum, değişmesi lazım bu devletin öyle düşünüyorum, ama saygı duyuyorum sadece… Sizce ne zamana kadar sürer bu durum? Bir yıla kalmaz zaten Türkiye'nin yarısı yok olur insanları açlıktan ölür ya da bir kısmı cezaevine girer, zaten parasızlıktan Türkiye bitiyor. Şu anda Afrika'dan bir farkımız var mı? Sadece bir deniz bize o kadar başka bir şey yok teşekkürler.

Haberimizin devamı Youtube linkimizden izleyebiliriz.


Daha Fazlasını Görmek İçin Buraya Tıklayın

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0