BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN AFİŞLERİNİ TOPLATTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Kuşadası belediyesinin şirketi ARYA'ya ait olan reklam panolarından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun afişleri toplatıldı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN AFİŞLERİNİ TOPLATTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Kuşadası belediyesinin şirketi ARYA'ya ait olan reklam panolarından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun afişleri toplatıldı. Hatta bir çok pano belediye ekipleri tarafından yerinden söküldü. Kuşadası'nın bir çok noktasında yer alan Çerçioğlu'nun afişlerinin toplatılması kararının Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından verildiği ve bundan sonra bir daha hiç bir ARYA'ya ait panoda olamayacak dediği iddia edildi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in bu kararı almasındaki en büyük sebep ise, geçtiğimiz günlerde Çerçioğlu'nun yazar gazeteci Ergün Poyraz ile bir araya gelip fotoğraf paylaşılması olduğu, bundan sonra da Aydın büyükşehir ile görüşmeleri en asgari düzeye indirmeye karar verilmiş olduğu söyleniyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0