VERİLEN CEZA AZ BULUNDU!

Aydın’da polis memuru eski sevgilisi Hatice Büşra Çetinkaya’yı öldüren, annesini yaralayan Suat Teke’nin yargılandığı davada karar açıklandı. Sanık Teke cinayetten müebbet, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

VERİLEN CEZA  AZ BULUNDU!

iki yıl önce, otomobiliyle, kendisi gibi polis memuru olan eski kız arkadaşı Hatice Büşra Çetinkaya’nın (28) kullandığı otomobilin yolunu kesti. Beraberinde annesi Güngör Çetinkaya (56) da bulunan eski kız arkadaşının otomobilini kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunlardan 8’i Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Çetinkaya’ya, 3’ü yanındaki annesine isabet etti. Ağır yaralanan Hatice Büşra Çetinkaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, anne Çetinkaya ölümden döndü. Olaydan sonra tabancasıyla birlikte yakalanıp gözaltına alınan polis memuru Suat Teke, tutuklandı.

SAVCI, TASARLAMA OLMADIĞI YÖNÜNDE MÜTALAA VERDİ


Sanık Teke’nin, hakkında “tasarlayarak öldürme, tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hüviyetinden yoksun kılma” suçundan
Aydın1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın 7’nci duruşmasında karar çıktı. Karar duruşmasında tutuklu sanık Suat Teke, aynı olayda yaralanan anne Güngör Çetinkaya ile baba Zekeriya Çetinkaya ve taraf avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu. Olayla ilgili mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın cinayeti tasarlamaksızın işlediğine kanaat getirdi. Mütalaada sanığın, Hatice Büşra Çetinkaya’yı kasten öldürme nedeniyle müebbet ve anne için de öldürmeye teşebbüs suçundan 9 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0