UMUT TUNCER AYDINLILARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI!

Milletvekili aday adayı olabilmek için Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden istifa eden Doç. Dr. Umut Tuncer’in AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığının yanı sıra Şanlıurfa’dan da Milletvekili Aday Adayı olması eleştirilere neden oldu.

UMUT TUNCER AYDINLILARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI!

Aydın Kültür Turizm İl Müdürlüğü görevine 3 yıldır devam eden Doç. Dr. Umut Tuncer, görevinden istifa ederek AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Tuncer’in AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığının yanı sıra Şanlıurfa’dan da Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapmasına vatandaşlar tarafından anlam verilemedi.

TUNCER’İN MİLLETVEKİLLİĞİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN Mİ BU DAVRANIŞI SERGİLEDİĞİ MERAK EDİLENLER ARASINDA YER ALIYOR

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine yaklaşılırken, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden istifa eden Doç. Dr. Umut Tuncer’in AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığının yanı sıra Şanlıurfa’dan da Milletvekili Aday Adayı olması eleştirilere neden oldu.

AYDIN KAMUOYUNU YANILTTI

Her fırsatta kendini ‘yörük sevdalısı’ olarak tanıtan Umut Tuncer’in, ikinci il tercihini Şanlıurfa’dan yana kullanması Aydın kamuoyunu yanılttı. Umut Tuncer’in “Devletin en yüce kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde memleketim Aydın'ı Türkiye yüzyılında layıkıyla temsil edeceğime gönülden inanıyorum” sözlerinin ardından Şanlıurfa’dan aday adayı olması Aydınlıları hayal kırıklığına uğrattı. Aydın’a hizmet etmenin daha güçlü yollarını aramak için adaylığını açıklayan ve “Bir yörük evladı olarak sorumluyum” diyen Tuncer’in, Aydın ve yörük sevdası söylemleri tartışıldı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0