TS-BASEL MAÇI AÇIK KANALDA, GELİRİ DEPREMZEDELERE

Trabzonspor'un 16 Şubat perşembe günü İsviçre ekibi Basel ile oynayacağı Avrupa Konferans Ligi play-off mücadelesi TV 8'de yayınlanacak. Karşılaşmanın reklam gelirlerinin depremzede vatandaşlarımız için kullanılacağını açıkladı.

TS-BASEL MAÇI AÇIK KANALDA, GELİRİ DEPREMZEDELERE

Kahramanmaraş ve çevresinde meydana gelen ve tüm ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinde yaraların sarılması için yardımlaşma had safhada.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki temsilcimiz Trabzonspor, 16 Şubat Perşembe günü Basel ile ilk maçta karşılaşacak. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu karşılaşmanın TV 8'de yayınlanacağını ve reklam gelirinin de deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderileceğini duyurdu. Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Trabzonspor-Basel maçını 16 Şubat Perşembe günü TV8’den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Basel maçında depremden etkilenenlere destek olmak üzere kombine biletlerin geçerli olmayacağını ve satılacak tüm bilet gelirlerinin AFAD'a bağışlanacağını duyurdu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0