ŞOK OPERASYON

Kuşadası'ndaki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Doğanbey Şefliği ile Kuşadası Müdürlüğü'nde görevli biri şef 20 personel, arıcılardan kovan başına para aldıkları iddialarıyla ilgili olarak polisin düzenlediği eş zamanlı 'Arı Operasyonu' kapsamında gözaltına alındı.

ŞOK OPERASYON

Sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonla birlikte, 11 personel Doğanbey Şefliği'nde, 9 personel Kuşadası Müdürlüğü'nde ve 1 personel ise Kütahya'da gözaltına alındı. İddialara göre, arı kovanı başına para aldıkları soruşturulan bu kişiler, iki günlük sorgulama sürecinin ardından Perşembe günü Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecek.

Bu operasyonla birlikte, Kuşadası ve Söke'deki Milli Park skandalları da tekrar gündeme geldi. Daha önce müdürlük görevinden alınan Koray Aşık'ın ağaç kesimiyle ilgili izinsiz faaliyetleriyle ilgili tartışmalar yaşanmıştı. Ayrıca, Milli Park içinde yapılan kanal açma, fasıl gecelerine izin verme, işletmelere izin verme ve değerli arazilerin satışa sunulması gibi konular da eleştirilere yol açmıştı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0