SEÇİM BİTTİ YOLLAR BİTMEDİ !

Kuşadası'ndaki en büyük sorunların başında gelen bozuk yol sorunu. Bir türlü çözülemiyor. Kuşadası belediyesinin sayfasından sürekli şu kadar yol yaptık demesine rağmen, vatandaşlardan her gün bozuk yol şikayetleri gelmeye devam ediyor.

SEÇİM BİTTİ YOLLAR BİTMEDİ !
SEÇİM BİTTİ YOLLAR BİTMEDİ !

Yaz sezonunun gelmesiyle en rağbet gören yerlerin başında gelen Kadınlar Denizi'nde ne yazık ki yollar perişan halde. Yüzbinlerce turistin geleceği mahalledeki yolların nedense bir türlü yapılamıyor olması, mahalle halkından büyük tepki topladı. Görüşlerini aldığımız mahalle sakinlerinden Ferhat Bey 'Biz bıktık artık bu yollardan. İstediğin kadar şikayet et, ne gelen var ne duyan. Seçim döneminde belediye başkanı geldi. Hallediyoruz hemen dedi ama yine olmadı. Bu sezon da bu şekil, böyle geçecek gibi. Yollar çukur içinde. Biz bu sokakta yaşayanlar artık sanayiden çıkamaz olduk. Masrafımız bitmiyor' dedi. Diğer bir mahalle sakini ise 'belediye her yere inşaat ruhsatı verdiği için, inşaat firmaları yollarımızı mahvediyor. İşi biten gidiyor. Olan bize oluyor. Soruyoruz biz belediyeye yol için ücret ödedik, onlar yapacak diyorlar. Belediyeyi arıyorsun kaydınız alındı diyor. Sonra ne gelen var ne giden. Buradan başkana sesleniyorum ne zaman bitecek bu çilemiz. Bizim Kadınlar Denizi'nde inşaat yapacak alan kalmayınca mı yapılacak bu yollar. Yeter artık.' diyerek isyanını dile getirdi.
Kuşadası'nda bir çok sorun var ama bunların en başında ne yazık ki bozuk yollar geliyor. Kuşadası halkı bu durumdan artık iyice rahatsız olmaya başladı. Sorunların ek kısa sürede çözülmesini istiyorlar.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0