OY KULLANIMINDA ENGEL YOK!

Kuşadası Belediyesi, 14 mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde oy kullanacak engelli vatandaşlar için hizmet verecek.

OY KULLANIMINDA ENGEL YOK!
OY KULLANIMINDA ENGEL YOK!

Oy kullanmak için engelimiz yok” sloganıyla gündeme düşen Kuşadası Belediyesi çalışanları arasında yer alan çalışmayla ilgi yetkili birim amiri, “Seçim günü talep eden engelli vatandaşlarımız için belediyemizce böyle bir hizmetimiz olacaktır,” ifadelerini dile getirdi.

HAREKET KABİLİYETİ SINIRLI VATANDAŞLARA

Bu imkandan faydalanabilecek olan kişilerin, Kendi başına gidemeyen, kişiler olması gerektiğini belirten yetkili, “Yani genel kural hareket kabiliyetinin sınırlı olmasıdır. Vatandaşımızın mesai saati içinde 444 71 14 nolu telefondan bizleri arayıp yardım isteyebilecekler. Böylelikle vatandaşımız için bir engel kalmamış olacak,” cümleleri vurgulandı.

Hangi partiye oy vermek isterseniz o partiye oy verebileceksiniz vurgusunu yapan kurum yetkilisi, “Bu belediyemizin engelli olan vatandaşlarımıza sunduğu parti gözetmeksizin bir imkandır. Tekrar belirtiyorum, 444 71 14 nolu numaradan arayıp hizmetimizden faydalanabilirler,” şeklinde konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0