ÖĞRENCİLERE ALTI GÜNLÜK TATİL SERÜVENİ!

Öğrencilere tatil konusunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklamalar geldi.

ÖĞRENCİLERE ALTI GÜNLÜK TATİL SERÜVENİ!
Seçimlere üç gün kalmasıyla birlikte yeni bir tatil serüvenine hazırlık yapan öğrencilere müjdeli haber geldi. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimler dolayısıyla 15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil ilan edildi.
Okula gitmeyecek olan öğrenciler cumartesi, pazar ve pazartesi olmak üzere üç günlük bir tatil serüvenine çıkacak. Öğrenci ve velilere duyurulan tatil haberi ile birlikte öğretmenleri de ilgilendiren açıklamalar geldi.
Okullar altı gün boyunca tatil ilan edildi. Bu hafta içinde pazartesi ve cuma günlerin tatil olacağı bilgisi paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gelen açıklamaya göre hafta sonunda tatile eklenmesiyle birlikte altı günlük bir tatil maratonu öğrencileri bekliyor.
SEÇİMLE BİRLİKTE ÜÇ GÜN TATİL
MEB tarafından paylaşılan tatil müjdesi ile birlikte öğrenciler mutluluktan havalara uçtu. Bugün itibariyle başlayacak olan tatil maratonu altı gün boyunca devam edecek.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerin dolayısıyla 15 Mayıs Pazartesi günü de tatil ilan edildi.
Pazartesi gününün tatil edilmesi ile öğrencilere üç günlük tatil haberi verildi.
Bu cuma ile başlayacak olan tatil süreci önümüzdeki hafta salı gününe kadar devamlılığını taşıyacak. Öğrenciler salı günü ders saatinde okullara gidecek.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0