MİLYONLARCA LİRALIK ORGANİZASYON

Milyonlarca liralik organizasyona ilgi yoktu.

MİLYONLARCA LİRALIK ORGANİZASYON

Hafta sonu bildiğiniz gibi ' 26. Altın Güvercin Beste Yarışması ' vardı. Milyonlarca lira harcanmasına rağmen ilgi yoktu. Daha önce Balıkçılar Meydanı'nda konser veren Melek Mosso, Kuşadası Belediyesi'nde sınıf atlayarak, halk konseri vermek için el heykelinde sahneye çıktı. Ama beklenen ilgi  ve katılım yoktu. Bunun bir çok sebebi vardır ama en büyük sebebi Melek Mosso konserinden önce belediye başkanı ve kendi çevresi için yapılan milyonlarca liralık eğlenceye, Kuşadası Halkını layık görmediğinden, Kuşadalılar da organizasyona katılım sağlamayarak tepkilerini gösterdiler.
 

Kuşadası Belediyesi yaptığı paylaşımlarda töreni iki ulusal kanalın canlı yayın vereceğini açıkladı. Nedense program başladığında TELE 1 kanalında 'Bilim teknoloji' programı vardı ve canlı yayına en az 30 dakika geç başladı. Number One Tv'de ise hiç yayınlanmadı. Tören sadece radyoda vardı. Bu kanallara ödenen ücret geri alanacak mı ve tazminat davası açılacak mı? Dün yayınlandığı sırada sadece 750,800 kişinin Youtube'den seyretti. Bir kanala ne kadar ücret ödendi? Neden özellikle bu kanal seçildi? Ana akım kanallardan fiyat alındımı? Yada partiye yakın diye mi bu kanal seçildi? Bunun açıklanması şart ve bütün yaz programlarını belediyeye ait Maffyden yayın yapan Number one tv neden canlı yayına geçmedi? Bu konuda sorumlu müdür hakkında bir işlem yapılacak mı? Ve asıl olay dün stadyumda röportajlar yapılırken kurulan ekranlarda kanalların mikrafonu vardı. Ama ne yazık ki canlı yayın yoktu.

Stadyum da geçen yıla göre daha az insan olması gözlerden kaçmadı. Her yıl bu organizasyona ilgi git gide azalıyor. Yapılan masrafın çoğalması ve belediyenin bu kadar çok borcu varken böyle organizasyonlara bu kadar çok para harcanıyor olması halkta tepkilere neden oldu.
Sadece 3 gün için harcanan paranın 30 milyonu geçmesi ve bunun Kuşadası'na geri dönüşü reklam olarak çok az olması, bu organizasyonu tartışılır hale getirdi. Kuşadası Belediyesi ve Kusav iş bilirliğinde gerçekleşen organizasyona dahil edilen ama hiç bir katkısı olmayan, Aydın Büyük Şehir Belediyesi'nden ne gibi bir destek geldi bilen yok. Hatta bu geceye Özlem Çerçioğlu katılmayı bile gerek görmedi. Ama sadece büyük şehire şirinlik olsun diye organizasyona dahil edilmesi, resmen seçim için ön çalışma olarak değerlendirildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0