MİLLİ PARK ÜCRETİNE ZAM!

Kuşadası'nda turistik yoğunluğun yaşandığı Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park giriş ücretlerine yüzde yüz zam yapıldı. Bir otobüsün Milli Parka giriş ücreti üç yüz doksan liradan altı yüz doksan liraya çıkartıldı.

MİLLİ PARK ÜCRETİNE ZAM!

Türkiye'nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan Aydın’ın turistik bölgelerinden Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı Dilek Yarımadası Milli Parkı giriş ücretlerine yüzde yüz zam yapıldı.

Önceki sezonda bir vatandaş girişi on üç liradan yirmi üç liraya, motosiklet girişi yirmi altı liradan elli liraya, otomobil girişi otuz dokuz liradan yetmiş liraya, minibüs girişi yüz on yedi liradan iki yüz on yedi liraya, minibüs girişi yüz doksan beş liradan üç yüz kırk beş liraya, otobüs girişi üç yüz doksan liradan altı yüz doksan liraya çıkartıldı. 

İÇERİYE GİREBİLMEK İÇİN SAATLERCE NÖBET TUTULUYOR.

Güzelçamlı Mahallesi'ndeki Dilek Yarımadası Milli Parkı'na girebilmek için çeşitli yerlerden gelen binlerce yerli ve yabancı piknikçi, kapıda geceden itibaren nöbet tutuyor.

Parkta iki mühendis, üç orman muhafaza memuru ve yedi işçi, yaz boyunca binlerce kişiye hizmet vermeye ve parkı korumaya çalışıyor.

Parkta bulunan özellikle yaban domuzu gibi hayvanların da piknikçilere zarar vermemesi adına çeşitli tedbirler alınıyor. Park görevlilerinin en büyük yardımcısı ise yaya ve atlı jandarma ekipleri oluyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
1
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1