MERDİVEN ALTI GÜZELLİK MERKEZLERİ HAYAT KARARTIYOR

Kuşadası'nın kanayan yarası ruhsatsız kuaförler ve estetisyenler herhangi bir kayıtları ve belgeleri olmadan ellerinde bir çanta ile evlere giderek hijyenik olmayan bir şekilde işlem yapıyorlar.

MERDİVEN ALTI GÜZELLİK MERKEZLERİ HAYAT KARARTIYOR

Yaşanan herhangi bir sağlık sorununda da sorumluluk kabul etmiyorlar.
Kuşadası'nda ruhsatlı, vergisini ödeyen, işiyle ilgili diplomalara sahip olanların hakkını gasp eden bu kişilerden uzak durmalıyız. Sağlığınızı elinde bir belge olmayan, yeri yurdu belli olmayan insanlara emanet etmeyiniz.
Kuşadası'nda ve ülkemizde sürekli görüyoruz ki bu tarz merdiven altı yerlere gidenler sağlık problemleri yaşıyor ve sorumluluk kabul etmediklerinden suçlu yine siz oluyorsunuz.
Hatta artık kafelerde bile botoks yapılan Kuşadası'nda, ortaya çıkan bu durumdan dolayı devletin uğradığı zarar ve Kuşadalı esnafın zararı her geçen gün artıyor. Bu duruma Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesinin bir an önce bu tarz işlem yapan kişilere müdahale etmesi gerekiyor.
Esnaf odasından görüştüğümüz yetkili ise denetimin ne yazık ki kendilerinde olmadığı bu durumdan dolayı kendilerininde şikayetçi olduğunu, denetimin kendilerinde olması için uğraş verdiklerini ama şuanki kanun nedeniyle bunun mümkün olmadığını belirttiler.
Görüşlerini aldığımız esnafların açıklamasında ise denetimin sadece zabıtada olduğu ama nedense gerekli denetimlerin yapılmadığını ve esnafların bu durumdan rahatsız olduğunu ekleyerek Belediyenin bu duruma bir an önce el atamasını talep ettiler.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0