KUŞADASINI BIRAK PERSONELİNE BAK

KUŞADASINI BIRAK PERSONELİNE BAK

Son zamanlarda aldığı tartışmalı kararlar ve başarısız uygulamalarla gündeme gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu kez kendi belediyesindeki disiplinsizliklerle dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Kuşadası Belediyesi ve halkıyla yaşadığı gerilimlerle yaz aylarını vatandaşlar için zorlu hale getiren Çerçioğlu, geçtiğimiz günlerde belediye personeli Dr. Karakoç’un karıştığı trafik kazasıyla bir kez daha eleştirilerin hedefi oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Dr. Karakoç’un, gece alemlerine katılmak için belediyeye ait bir aracı kullanarak dönüş yolunda karıştığı trafik kazası, belediyedeki disiplin sorunlarını tekrar gündeme taşıdı. Bu olay, Aydın BŞB’nin disiplinsiz ve düzensiz çalışma yapısını gözler önüne serdi.

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, önce kendi personelini ve belediyenin araçlarını daha sıkı denetlemesi gerektiği, ardından Kuşadası halkı ve belediyesiyle olan sorunlara müdahil olmasının daha uygun olacağı ifade ediliyor. Büyükşehir Belediye araçlarının gece alemlerine kullanılması, vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılanırken, Çerçioğlu’ndan disiplin sorunlarına karşı nasıl bir tutum sergileyeceği halk tarafından büyük merakla bekleniyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0