KUŞADASI'NDA ELEKTRİKLER PLANLI KESİNTİYE UĞRAYACAK!

Kuşadası'nda planlı elektrik kesintisi olacağının habercisi olan bildiri takvimi 1 Haziran Perşembe ve 2 Haziran Cuma gününü işaret ediyor.

KUŞADASI'NDA ELEKTRİKLER PLANLI KESİNTİYE UĞRAYACAK!

Bildirimli Kesinti Listesi'ne göre, 1 Haziran ve 2 Haziran tarihinde, saat 10:00'da başlayacak olan planlı kesinti, saat 17:00'e kadar aralıklı olarak devam edecek. 

KUŞADASI'NDA ELEKTRİKLER KESİLİYOR!

1 Haziran'da Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniye Değirmendere Mahallesi'nin; 660. Cadde, 832, 838 sokakları, Ege Birlik Rezidance elektrik kesintisine uğrayacak.

1 Haziran'da Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Karaova Mahallesi'nin; Rüyam Kent Sitesi, Eray Sitesi Küme Evler'de planlı kesinti olacak.

1 Haziran'da Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Karaova Mahallesi'nin; Davutlar Yolu Caddesi, Davutlar Yolu 1. 876. Sokakları, Aygün Sitesi Küme Evler, Uyan Evler Kooperatifi'nde elektrikler kesilecek.

2 Haziran'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Karaova Mahallesi'nin; Akman Sitesi Küme Evleri'nde elektrikler kesilecek.

2 Haziran'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Karaova Mahallesi'nin; Aktur Sitesi Küme Evler, Duygum Sitesi Küme Evler, İrlanda Öncü 1 - 2 Sitesi, Tangerine Sitesi'nde elektrikler kesintiye uğrayacak.

2 Haziran'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Karaova Mahallesi'nin; Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Karaova 1. Sokak, Önder Sitesi 1 - 2 Sokak, Selen Evler, 1 - 2 - 3. Sokak, Selen Sitesi Küme Evler, Ada Yakası Küme Evler'de elektrikler gidecek.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0