BAŞKAN GÜNEL RÜYA GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN GÜNEL RÜYA GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Kuşadası Belediye Başkanı kendisine yakın basın mensuplarını çağırıp basın toplantısı yaptı. Açıkcası bu toplantıyı Belediye Başkanı olarak mı yoksa CHP ilçe başkanın dediği gibi yeniden Belediye Başkan Adayı olarak mı yaptı? Sağ tarafına CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kadın Kolları Başkanı var ,sol tarafında ise  CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı , buradan anlaşılacağı üzere bu basın toplantısı adaylığı ile ilgili. Belediye ile ilgili olsaydı herhalde belediyenin üst düzey yöneticileri olurdu sağında solunda.
Başkan Günel açıklamasında diyor ki ''biz halkçı olduk rant düzenine karşı geldik diye'' buna inanan bir kişi var mı Kuşadası'nda? Kuşadası'nın en çok ulusal medya başta olmak üzere yerel de dahil yolsuzluk haberi bu dönemde olmuştur. Verilen imarlar verilen ihaleler unutuldu galiba. Seçim geldi halkçı oldunuz anlaşılan, sizin döneminiz değil mi belediyenin mülklerini 30 yıllığına kiraya veren yada bir çoğunu satan? Unuttunuz mu 3 kat verilmesi gerekilen kat izinleri bir anda nasıl yükselttiniz mesela, ya da yaz sezonunda sizden yana olmayan müteahhitlere inşaat cezası kestiniz size yakın olanlar bütün yaz devam etti görmezden geldiniz. Rant bu değil mi yada yaptığınız organizasyonları hep aynı firmaya vermek rant değil mi yada belediyenin dükkanı üç kuruşa kiralayıp satanları belediyeye işe almanız rant değil mi yada yakın dostlarınıza imtinalar sağlamak sizin gözünüzde bunlar rant sağlamak değilse rant nedir?  Onu da açıklayın da herkes öğrensin sayın başkan.
Dünden beri ağzınızda ''kimse yatağa aç girmeyecek'' diyorsunuz. 4 yılı aşkın neredesiniz yeni mi geldi aklınıza yoksa seçim yaklaşıyor diye mi? Kendi ağzınızla diyorsunuz ekonomik krize yedirmeyeceğim vatandaşı diye kendi işçine gelince kriz yokmuydu ? Milyonluk konserler yaparken var mıydı mesela kriz? Bu organizasyonlardan İstanbullu dostunuz ''Sicimoğlu'' kaç para aldı belediyeden mesela o zaman var mıydı kriz yada belediyede personel olarak çalışırken işten çıkarıp daha sonra 60 bin lira vererek hizmet alırken var mıydı kriz kendi işinize geldi mi kriz yok .
Basın toplantısında gördük ki belediye personelleri çalıştırılıyor, mesai saatinde özel işinize koşturtuyorsunuz şimdi diyeceksiniz ki ''onlar basın mensubu'' o zaman belediyeden neden maaş alıyorlar? Maaş verdiğiniz insanlar mı size soru soracaktı. Gördük ki bir tane sizi zorlayacak soru gelmedi, size övmek için bir araya gelinmiş bir basın toplantısı düzenlenmiş size de anca bu yakışırdı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0